Predivno uređenje sobe za bebu devojčicu

Ako u danima koji slede očekujete dolazak na svet jedne male nežne devojčice, sigurno ste u planovima oko dizajna njene sobice.

Iako su polno neutralni prostori trenutno veliki hit ako ipak želite da stvorite jedinstven prostor namenjen isključivo devojčici, na pravom ste mestu. Osluškujući predloge dizajnera enterijera donosimo vam u našoj galeriji inspirativne ideje za dekor sobe za bebu ženskog pola.

BOJE I STILOVI

Koji stil da odaberete za stvaranje lepe sobe za bebu devojčicu? Među najlepšim izgledaju svakako vintage, shabby chic, moderan, glam kao i rustični stil. Svakako ako ste kroz vaš enterijer proteže minimalistički ili skandinavski dizajn, možete se poslužiti i njima kao predloškom za dizajn. Celoj priči možete dodati i neku interesantnu temu poput tropske, šumske, krljevske ili svoju inspiraciju potražiti među crtanim filmovima. Ružičasta boja kao i boja rumenila su najatraktivnije za stvaranje predvinne sobe za bebu devojčicu. Ove boje možete upariti sa belim tonom, bojom zlata, lavandom ili nekim neutralnim kolorom. Sporadično možete da dodate i neke akcente tonove kao što su smeli lila, crveni ili narandžasti tonovi.

DEKOR I NAMEŠTAJ

Prilikom dekora sobe za bebu devojčicu vaš fokus treba da budu zidovi kojima možete pokloniti cvetne ili botaničke otiske. Nakon toga poželjno je da sobu ispunite mekim prostirkama i zavesana u pastelnom koloru. Na zidovima možete da izložite zanimljiva umetnička dela, ako i da dodate dečije plišane igračke. Kada je nameštaj u pitanju pored kreveca je poželjno da bude prisutna fotelja na kojoj ćete uživati u maženju sa vašom bebom prilikom hranjenja. Takođe mala komoda za presvlačenje bebe i ormarić sa stvarima su deo ove priče. Njihove površine takođe možete iskoristiti za ukrašavanje u stilu koji vam se dopada. Lepa lampa i zelenilo svakako su dobrodošli u celoj priči.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme