Predivni bordo akcenti za jesenji dekor vašeg doma

Kada je jesen u pitanju bordo se nalazi na samom vrhu primetnih boja.

Privlačna i prefinjena, ova boja može savremenom domu da donese izuzetno osveženje. Ako ste u potrazi za suptilnom bojom i detaljem koji će uneti efekat jesenjeg šarma u vaš dom, na pravom ste mestu. Pripremili smo za vas paletu vrlo zanimljivih bordo akcenata za vaš dom – od sitnih detalja za trpezarijski i sto u dnevnoj sobi, do krupnih u obliku sofe i zidne umetnosti. Mogućnosti su neverovatne a pitanje je samo koliko bordo tonova želite u svom okruženju.

BORDO NAMEŠTAJ

Ako ste spremni da svom životnom prostoru zaista podarite jesenji osećaj, i uradite to na radikalan način opredelite se za upečatljiv komad nameštaja u bordo nijansi. To može biti fotelja, sofa, trosed ili ugaona garnitura. Takođe možete posegnuti i za manjim komadima poput stolova za kafu, komoda, bočnih stolova, malih ormarića i sl. Svaki od ovih komada pronaći će sa lakoćom svoje mesto u svakoj prostoriji vašeg doma od kuhinje do spavaće sobe. Takođe doneće dozu ćudljivosti neutralnom prostoru, a živopisnu sobu učiniti dramatičnijom. Bordo možda jeste jesenja boja, ali je vrlo poželjna i kada jesen prođe.

BORDO TEKSTIL

Ako ne želite da menjate nameštaj u svom domu i izlažete se većim troškovima, uvek se možete poslužiti tekstilnim dodacima i ukrasiti svoj životni prostor. Bordo zavese, prostirke, ćebad, jastuci, posteljina i drugi slični predmeti mogu u velikoj meri promeniti izgled vašeg doma. Takođe kada vam ova boja postane isuviše intenzivna, možete lako ukloniti sav bodro tekstil i koristiti opet neutralne boje.

BORDO DETALJI

Bilo kao dopuna drugim bordo elementima u vašem enterijeru ili kao suptilan dodatak svećnjaci i sveće u bordo nijansama, kao i staklene vaze i tapete su savršena ideja za stvaranje inspirativnog prostora.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme