Pametni difuzer od kože pružiće vam sveobuhvatno senzorno iskustvo

U teškoj situaciji, gde pola sveta radi od kuće i odriče se sve udobnosti sedeći po ceo dan ispred ekrana računara mir je ono što je najvažnije.  

Kako biste se u potpunosti opustili u pomoć dolaze mirisi koji imaju moć da nam u potpunosti promene raspoloženje, čak i kada nas obaveze sa svih strana pritiskaju. Osećati auru pozitivnosti i prigrliti aromatični miris je način na koji se možete nositi sa kriznom situacijom.

Italijanski brendovi Acqua di Parma, simbol najčistijeg italijanskog stila i Poltrona Frau predstavljaju novi difuzer za kuće i automobile u kolekciji Airound.

AIROUND kućni difuzer i njegov miris ne samo da vam podižu raspoloženje, već vam i omogućavaju da ostanete opušteni. Osim toga, poboljšava osećaj smirenosti i omogućava vam da ostanete fokusirani.  

Difuzer izgleda zaista raskošno i postaje pravi dekorativni element vašeg doma. Spoljna obloga difuzera napravljena je od dva kožna diska Poltrone Frau, koja su ručno šivena. Dostupan je u četiri različite boje i ima prečnik 24 cm.

Što se tiče tehničkih karakteristika, difuzer može držati do tri mirisa odjednom: Milano, Buongiorno i Luce di Colonia i automatski oslobađa miris. Takođe, difuzerom se može upravljati i preko aplikacije za telefon kada niste kod kuće. Aplikacija vam omogućava difuziju mirisa birajući gustinu i vrstu arome.

Pored pametnog kućnog difuzera renomirani italijanski brendovi su predstavili i difuzer za automobil koji je takođe dostupan u istom okruglom kožnom kućištu, ali je manje veličine. Lako se može pričvrstiti na ventilaciju automobila uz pomoć magneta što će vam omogućiti da započnete svoj dan opuštajućom i slatkom aromom.

Povezane teme