Paleta boja za smanjenje stresa, ublažavanje zimske depresije i bolji san

Da li ste se nekada pitali koje su to palete boja idealne za smanjenje stresa, minimiziranje poremećaja sna i borbu protiv sezonskog afektivnog poremećaja?

Upoznajte pokret zanimljivog imena, iza koga stoji još zanimljivija filozofija pod nazivom The Color Effect. Svi znamo da boje mogu imati veliki uticaj na naše raspoloženje, ali u ovom slučaju, reč je o potpuno novim paletama koje su dizajnirane imajući na umu prednosti terapije bojama. Na ovaj način, kupci pomenutih paleta biće u stanju da pouzdano oboje i optimizuju svoje domove kako bi od njih stvorili (zagarantovano) umirujuće i opušteno okruženje.

Sve ove boje imaju zadatak da se bore sa jako važnim problemima današnjice – stresom, poremećajem spavanja ali i takozvanim sezonskim afektivnim poremećajem, odnosno rekurentnom zimskom depresijom koja postaje prilično aktuelna ovih dana. Ukoliko baš i niste upoznati sa ovim terminom, u pitanju je oblik depresije koji se ponavlja u jesenjem i zimskom periodu, i koji sa sobom nosi gubitak energije, osećanje bezvrednosti, nemogućnost koncentracije, porast telesne mase, povećanu potrebu za konzumiranjem šećera, itd.

Asortiman se sastoji od boja za spavanje, boja za ublažavanje stresa i boja za podizanje raspoloženja u zimskom periodu, a konkretnija objašnjenja pronađite u nastavku ovog teksta...

« 1 2 3 »

Povezane teme