Nova ORAC Decor Modern kolekcija – PolyDec

Zakoračite sa nama danas u čudesni svet ORAC Decor Modern kolekcije.

Ukoliko težite ka tome da oplemenite svoj životni prostor, ova kolekcija je kao stvorena za vas. Inovativna, jednostavna i vrlo praktična, svojim perfektnim linijama i bezvremenskim dizajnom ista odgovara svim stilovima modernog uređenja enterijera. Tehnička preciznost obezbeđuje ovoj kolekciji lako uklapanje u sve prostorije u vašem okruženju.

Kompanija PolyDec vam sa zadovoljstvom predstavlja neverovatne mogućnosti ORAC Decor Modern kolekcije. Osmišljena tako da ispunjava očekivanja pojedinca i jednostavne zidove učini zaista fantastičnim i vrednim pažnje, neizostavna je za davanje ličnog pečata prostoru. Stilizovani 3d paneli i dekorativne lajsne sa lakoćom će bezizražajne zidove pretvoriti u predivne pejzaže.

Ispunite prostor oko vas svežinom!

Odabirom odgovarajućih svetlosnih profila koji pripadaju Modern kolekciji, možete suptilno, direktno ili indirektno da ispunite prostor oko vas svetlom i pozitivnom energijom. Budući da je reč o univerzalnim profilima, možete ih upotrebiti kao plafonske lajsne, sokle, polja na zidu ili u prostoru. Mogućnosti su gotovo neograničene. Jedina granica je vaša kreativnost. Svetlost po želji možete usmeravati na gore ili na dole u prostoriji, u zavisnosti od toga kako je profil okrenut. Ambijent stvoren na ovakav način u prostoru je fantastičan.

Otkrijte lepote stepenaste dimanike

Inovativna rešenja u vidu stepenastih profila imaju višestrukih koristi. Osim što prostor ispunjavaju svetlom na novoj razini, stepenasti profili mogu biti i savršeni skrivači rasvete. Osim toga dostupni su još i u obliku ugaonih lajsni i kao okviri, na osnovu čega vam se pruža mogućnost da uredite svoj životni prostor u vrhunskom stilu. Iako se ovi profili mogu koristiti zasebno, stepenasta dinamika je ta koja im daje lepotu. Ona im omogućava lako kombinovanje i prostor ispunjava tačno dovoljnom količinom svetlosti. Takođe lajsne ovog tima samom prostoru daju širu sliku i obogaćuju ga svojim prisustvom. Kako bi se što lakše uklopili u savremen koncept života ovi profili se odlikuju modernim dizajnom koji podrazumeva ravne linije, prilikom čega se stvara kontrast - senka i svetlosti.

Jedinstvene dekoracije zidova

Nova ORAC Decor Modern kolekcija vam daje odrešene ruke po pitanju dizajna i uređenja prostora. Prepustite se svojoj mašti i vođeni njom stvarajte istinska remek dela na zidovima ili plafonu. Na raspolaganju su vam 3 nova dizajna zidnih panela, koja vam daju mogućnost da stvarate neverovatne oblike na ravnim površinama, bilo geomaterijske ili apstraktne.

Iskoristite mogućnost da obogatite svet oko sebe fantastičnim profilima Modern kolekcije.

Ž.J.

Povezane teme