Neobični jesenji trendovi kada je dekor spavaće sobe u pitanju

Kada se pomisli na spavaću sobu, većina ljudi ovaj prostor zamišlja u neutralnom tonu ili nekim pastelnim nijansama.

S druge strane kada je jesen u pitanju, skloni smo ka tome da jesenji dekor zamišljamo u bordo, ljubičastim, crvenim, braon, žutim i narandžastim tonovima. Međutim, šta se dobije kada se spoje uređenje spavaće sobe i ne tako tipičan izbor jesenjih boja? Odgovor je jednostavan – zadivljujući prizor koji će oterati tmuran i melanholičan utisak, koji jesen obično ostavlja. Predstavljamo vam u tom pogledu trendove koje nam je jesen donela a tiču se dekora spavaće sobe u neočekivanim bojama i stilovima.

SAVREMEN EKLEKTIČAN STIL KOJI OSTAVLJA UTISAK

Kada je reč o dekorativnim stilovima, čini se da eklektičan stil uvek nađe svoje mesto na lestvici najinteresantnijih. Lagano se tokom 2020. popeo na sam vrh onih koji na sebe skreću pažnju, dozvoljavajući vam da kreirate prostor po svojoj meri, ispunjen onim što vas nadahnjuje. Moderne eklektične spavaće sobe, pružaju vam veću slobodu uređenja a ovom prostoru takođe možete dodati i otrcani šik, boho ili glam dodir. Ono što je fantastično u celoj priči je to što ne možete da stvorite vizuelan nered. Imajte na umu da je eklektičan stil pomalo intenzivan i da će vam trebati vremena da se naviknete na njegovo prisustvo.

OPČINJAVAJUĆI KARIRANI DEZENI

Ove jeseni vraćamo se tradicionalnim vrednostima, pri čemu konkretno mislimo na karirane dezene. Platna sa kariranom šemom dosutpna su vam u neverovatnom spektru boja i mogu biti prisutna u obliku posteljine, tepiha, zavesa, kao i jastuka. Osim toga ako vam se zaista sviđa ovaj dezen možete potražiti ponovo aktuelne tapete sa ovim otiskom, koje će uneti dobro raspoloženje u vašu spavaću sobu.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme