Najpoželjnije boje za dekor spavaće sobe na početku proleća

Temperature iz dana u dan lagano rastu, a prolećne boje smenjuju zimsku belinu.

Ako već niste svom domu podarili prolećni osećaj vreme je da to uradite. Zapravo svake godine željno iščekujemo novo proleće a nakon njega i leto, sa nadom da će nam neke nove interesantne boje i kombinacije omogućiti da kreiramo svoj životni prostor iz snova. Jedinstven set boja i trendova po pitanju dekora spavaće sobe, je onaj koji vam danas predstavljamo. Ono što možemo da primetimo je da deluju optimisitično i da nam daju podsticaj da sanjamo u boji.

EKLEKTIČNA TIRKIZNA BOJA

Ako ste ljubitelj plavog tona, jedna njegova nijansa koja kombinuje malu dozu zelene sa plavim tonom čini se kao idealna boja za početak proleća. U pitanju je boja kao stvorena za eklektične prostore – magična tirkizna, koja unosi neverovatnu svežinu u spavaću sobu. Rafinirana i idealna za kombinovanje sa zlatnim i mesinganim tonom, ona je vaš adut ovog proleća. Započnite od zidova, a ako se dovoljno odvažite prenesite je i na posteljinu, zavese i tepihe.

NEIZOSTAVNI SIVO-ŽUTI KOLOR

Iako težimo ka svežijim bojama, ne smemo izostaviti boje koje su proglašene – bojama 2021. godine. Kombinacijom žute i sive boje možete stvoriti zaista jedinstvenu spavaću sobu u kojoj će vam biti zadovoljstvo da boravite. Ove boje deluju umirujuće na ljudski um, što vam je i više nego potrebno nakon napornog radnog dana.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Pinterest

Povezane teme