Najlepše avangardne novogodišnje jelke koje prkose tradiciji

Za mnoge je doček Nove Godine samo tradicija. Iste pesme, ista hrana i isti ukrasi, iz godine u godinu...

Ali za neke ljude, ovo je vreme da ponovo preispitaju sve ono što su mislili da znaju o tradiciji – upravo tada, dekoracija novogodišnje jelke postaje pravi mali eksperiment koji često prkosi ne samo logici već i dobrom ukusu.

Većina nas je već ukrasila svoju kuću lepim jelkama i standardnim ukrasima. Ali, ako još uvek niste našli vremena da ulepšate svoj dom, a pritom ste raspoloženi da ove godine isprobate nešto potpuno novo i drugačije, savetujemo vam da prelistate našu malu galeriju slika i pronađete ideje za dekoraciju najčudnijih jelki na svetu.

Kao što ćete i sami videti, sakupili smo za vas unikatne modele koji su dokaz da, uz samo malo kreativnosti i dobre volje, u svom domu možete imati ukrase koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Od osvetljenih merdevina, preko kuhinjskih elemenata pa sve do zelenih balona – sve ove jelke su ko stvorene da vam vrate osmeh na lice u novogodišnjoj noći.

Ono što je najbolje u celoj ovoj avangardnoj priči jeste da su sve ove jelke idealne za sve one koji na raspolaganju imaju malo prostora za dekoraciju. U svakom momentu možete izostaviti tradicionalno novogodišnje drvce i odlučiti se za neki zeleni venčić, granu u lepo ukrašenoj saksiji ili jelku koju ćete okačiti direktno na zid.

Izvadite makaze i neiskorišćene kartonske kutije i ukrasne papire da napravite stonu jelku. Izrežite karton u prelepom obliku drveta i ukrasite ga dugmadima i ukrasima. Ako više volite suptilne boje i želite nešto jednostavno, ništa nije bolje od rustikalnog uređenja. Treba vam grana drveta i samo je ukrasite kao malu jelku. Možete ga ulepšati LED svetlima ili sjajnim ukrasnim predmetima.

Uostalom, pogledajte i sami, i slobodno izaberite svoju najomiljeniju novogodišnju jelku...

Povezane teme