Luksuzni noviteti brenda ENVIRO

Renomirani brend ekskluzivnog nameštaja i aksesoara ENVIRO odnedavno je obogatio svoju ponudu originalnim dizajnerskim novitetima koje premijerno predstavlja u svojim salonima u Beogradu, Novom Sadu i Crnoj Gori. 

Reč je o novoj kolekciji dekorativnog tekstila MELLO, jastučića i prekrivača, kreiranih u ekstravagantnoj kombinaciji materijala i dezena.  

Inspirisane najnovojim modnim trendovima, koji ove godine svoju pažnju posvećuju egzotičnim motivima pozajmljenim iz riznice vizuelnog bogatstva prirode. Luksuzne kreacije od najfinije tkanine svilenkaste teksture i raskošnog krzna, obiluju bogatstvom senzualne palete skarletnih, ružičastih tonova i smaragdno zelene, sa detaljima akvamarin plave. Kao pečat modne sezone 2014/15. na dezenu se efektno pojavljuje motiv prugica, koga su već afirmisale kolekcije vodeće dizajnerske kuće poput brendova Cavalli, Ungaro i Miu Miu. 

Treba naglasiti da upravo cvetni dezen, intezivan kolorit i smelo preklapanje motiva predstavljaju glavne crte onoga što je pre samo dve sedmice definisano kao trend za predstojeću sezonu na najvećem međunarodnom sajmu tekstila Heimtextil u Frankfurtu, najuglednijoj platformi za dizajn tekstila u svetu.  

Osim što služi da vas ušuška u ovim hladnim zimskim danima, kolekcija MELLO pleni raskošnom lepotom rascvetalog prolećnog vrta koji će na vas imati sasvim neizbežan „antidepresiv“ efekat. 

Dizajn kolekcije MELLO potpisuju Edit Tomić i Mirjana Trajković.

Povezane teme