Ljupka staklena kugla donosi očaravajuće efekte vode u vaš dom

Classic je originalni biOrb dizajn koji donosi moderan dodir tradicionalnoj kugli za zlatnu ribicu.

Oblik lopte prelama svetlost i dočarava očaravajuće efekte vode. Zahvaljujući maloj bazi, ova ljupka staklena kugla može se postaviti na različite lokacije, mada verujemo da svoj najbolji prikaz može doživeti upravo u vašoj kućnoj kancelariji. Smiruje, opušta, i čini da vodeni element zaista dođe do izražaja, a samim tim značajnije može uticati i na vašu kreativnost odnosno bolju fokusiranost tokom radnog dana.

BiOrb kombinuje izvanredan dizajn sa fascinantnim funkcionalnostima akvarijuma i jedinstvenom magijom podvodnog sveta. Patentirani sistem filtera održava vodu čistom i bistrom, a može se individualno konfigurisati za smeštaj malih riba i prirodnih ili veštačkih biljaka. Ovo mu omogućava da se neprimetno uklopi u bilo koji koncept prostora ili da se istakne samostalno kao vodeni element koji privlači poglede.

Integrisano osvetljenje stvara očaravajuće efekte u vodi i pretvara biOrb u pravo malo vodeno čudo, posebno u mračnim prostorijama. Jedinica je veoma pogodna za postavljanje, rad i održavanje, čak i za one koji nemaju prethodnog iskustva sa akvarijumima. Jednostavan i moderan, ovi neodoljivi dekorativni elementi dostupni su u različitim bojama i veličinama.

Napravljeni su od izuzetno izdržljivog akrila a svaki komad poseduje poseban filter na dnu kako bi stvari u akvarijumu uvek bile čiste, uredne i pod kontrolom.

photo: oase

Povezane teme