LEGO cveće i biljke zabavan su dekor za koji niste ni znali da vam je potreban

Ovi predivni ekološki prihvatljivi LEGO biljni setovi su sjajni.  

LEGO cveće je nedavno postalo donekle trend, i to ne samo LEGO fanova ili ljubitelja cveća, već i nas koji se, nažalost, borimo da održimo i kaktus u najboljem stanju.

LEGO cveće i biljke su očigledno napravljeni od LEGO-a, pa ih je potrebno izgraditi, gde zabava počinje, ali zašto su inače tako brilijantni? Ovaj genijalni izum donosi pre svega dekor u dom bez odlaska do lokalne cvećare, a bukete možete čak i preurediti, odvajajući svaku stabljiku ili ih skupljajući, na osnovu godišnjeg doba - ili za posebnu priliku.

Postoje neograničene mogućnosti kada je u pitanju LEGO cveće jer ih možete staviti gde god želite, bez razmišljanja o sunčevoj svetlosti i vlažnosti. Najbolje od svega: ovo cveće dolazi u svim oblicima, veličinama i bojama. Zamislite samo lale, ruže, bele rade... Što se tiče LEGO biljke, ovo je replika biljke Rajske ptice, koja je poznata po tome što ju je teško održavati u životu. Međutim, nema potrebe svakodnevno je zalivati, jer je napravljena pomoću (pogađate) LEGO kockica, što takođe znači da možete izgraditi stabljike kako god želite.

Jednostavno, LEGO cveće i biljke su zaista samo dodatak za uređenje doma za koji nismo ni znali da nam je potreban, da dodamo boju tamo gde nam je definitivno potrebna i da nam olakšaju život. Ovo takođe predstavlja divnu ideju za poklon. Najbolji deo je što su ova dva LEGO seta - LEGO cvetni buket i LEGO rajska ptica - napravljeni od kockica koje su izrađene od održivih materijala. Dakle, u suštini ćete graditi biljke od biljaka.   

Povezane teme