La Mallorquina posteljine inspirisane jeseni

Kao i svake druge sezone, kompanija La Mallorquina predstavlja predivnu novu kolekciju inspirsanu trenutnim godišnjim dobom...

Jesen je i ukoliko spadate u grupu ljudi koja nije odlučila na koji način želi da uključi sve njene čari u svoj kućni dekor, onda je najpristupačnija i budžetski efikasna ideja promena tekstila, tepiha, zavesa i posteljina. Krevet je centralni deo svake spavaće sobe, tako da je pravi izbor njegovih tekstila ključna stavka prlikom dekorisanja. Svako kome je potrebna dobra jesenja inspiracija, može pogledati novu ponudu posteljina kompanije La Mallorquina, liniju funkcionalnog dekora krajnje relaksirajućeg i dopadljivog dezena, koji svoj savršen izgled duguje neverovatnim prirodnim bojama i nijansama ovog godišnjeg doba.

Nova kolekcija posteljina poseduje predivne pamučne čaršave sa obrascima lišća u zelenim i bež tonovima, praćene ćebadima zemljanih nijansi zaduženih za kompletiranje vašeg jesenjeg dekora spavaće sobe, stvarajući istovremeno toplu i gostoljubivu atmosferu. Drugi deo nove linije proizvoda predstavlja sive/plave i bele kombinacije geometrijskih obrazaca i spokojnog osećaja. Čitava kolekcija dolazi kao idealno rešenje za brojne dekorativne stilove, od modernih do boho šik spavaćih soba.

U kombinaciji se nalaze i lepi jesenji obrasci tamnijih nijansi, uključujući narandžaste, zelene, bež, sive, namenjene činjenju vaše spavaće sobe potpuno relaksirajućom. Svako ko voli odvažne boje, može pokušati sa belim i smaragdnim posteljinama radi jačeg i izraženijeg kontrasta. Naravno, kolekcija poseduje i nešto klasičnije obrasce i dizajn tradicionalno vezan za monohromatsku crno/belu kombinaciju boja, dok sa pamučnim posteljinama i prekrivačima, toplota tokom nešto hladnijih jesenih noći ostaje zagarantovana.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme