Kamini u bojama u centru zbivanja dnevne sobe

Zahvaljujući bojama, čak i najneprimetnije detalje u prostoru možete dovesti pred svetla reflektora.

Ako ste ljubitelj živopisnih boja i dezena, imamo za vas jednu zanimljivu ideju. Dodajte ove jeseni malo vedrih boja kaminu u vašem dnevnom boravku. Ova, vrlo neobična opcija naglasiće vašu dnevnu sobu na vrlo kreativan način, ističući pri tom vaš istančan ukus. Kamin u boji će vam uvek poslužiti kao dobar pokretač razgovora i podsetnik da ste dodali dozu modernosti, klasici u obliku kamina.

ŠARENI KAMINI

Ako ste raspoloženi za malo aktivniji poduhvat predlažemo da vaš stari kamin osvežite dodatkom u vidu šarenih pločica. One po vašoj želji mogu biti u punom koloru ili sa nekim zanimljivim otiskom. Svakako mogu svojim prisustvom naglasiti stil koji se proteže kroz vašu dnevnu sobu. Pokušajte da inspiraciju nađete u geometrijskim oblicima, pločicama sa marokanskim uzorkom ili pronađite neke akcentne varijante. Neutralno okruženje je idealno rešenje za ovakvu vrstu dekorisanih kamina. Jednostavnija varijanta je ona u obliku farbanja cigala oko kamina u neku zanimljivu boju koja će učiniti da se ističu u prostoru. Zaobiđite svetle i neutrale tonove i potražite neku odvažnu varijantu.

OKVIRI KAMINA U BOJI

Ako vam se dopada ideja o ostavljanju kamina u boji u kakvoj jeste, pri čemu ćete ofarbat samo njegov okvir, predlažemo da to bude neka smela kontrastna boja. Na ovaj način istaći ćete ne samo kamin, koji je zvezda naše današnje teme već i svoj prepoznatljiv ukus. Čak i ako vaš kamin služi samo kao ukras u prostor, bez svrhe zagrevanja prostora, na ovaj način ćete ga – vratiti u centar zbivanja.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme