Kako uskladiti dečju sobu sa ostatkom doma?

Kada je reč o pronalaženju načina da se dom oseća istinski kohezivnim, svaka soba - od kuhinje i dnevnog boravka pa sve do kupatila i dečijih soba treba da bude opremljena tako da se uklapa jedna u drugu i to bez nekog velikog napora.

Iako se možda čini nemogućim uskladiti stil svog doma sa prostorom u kojem vaša deca provode većinu svog vremena, postoji mnogo šik brendova i pametnih dizajnerskih trikova koji čak i ovaj veliki cilj čine dostižnim. Ovo su poruke dizajnera specijalizovanih za eklektične, moderne i savremene stilove opremanja koji jako dobro znaju kako da osnovna pravila dekorisanja unesu u dečje sobe i to na jedan opušten, nenametljiv način.

Dečja soba bi trebala da bude dovoljno razigrana i funkcionalna, odnosno da prati potrebe deteta koje živi i raste u njoj. Istovremeno, ova soba bi trebalo da bude produžetak ostatka vašeg doma. Provešćete mnogo vremena u ovoj prostoriji, baš kao i vaša deca pa se zato potrudite da to bude i mesto u kome uživate da se družite.

Ključ za dizajniranje prostora koji pronalazi ovu vrstu ravnoteže je onaj koji omogućava vašoj deci da budu deo kreativnog procesa. Izaberite dečiji nameštaj koji će trajati, pronađite šik načine za čuvanje neizbežnog nereda i kreirajte neutralno platno za rad - sve dok kupujete komade nameštaja koji ne žrtvuju stil radi korisnosti sigurni smo da ćete se izboriti sa svim preprekama koje neminovno donosi ovakav jedan poduhvat.

A u nastavku ovog teksta, dajemo vam 5 brzinskih saveta koji će vam pomoći da za svoje mališane osmislite savršen prostor...

« 1 2 3 4 5 6 »

Povezane teme