Kako (na najkreativniji način) popuniti prazne zidove u domu?

Konačno ste pronašli svoj dom iz mašte, uselili se u njega, završili opremanje i... odjednom shvatili kako vaši zidovi jednostavno nisu dobili adekvatan tretman!

Taj veliki “goli” zid u vašoj dnevnoj sobi izgleda kao da vas okrivljuje u momentima kada samo želite da se odmorite i relaksirate nakon stresnog dana. Shvatate da je vreme da okrenete novi list, i promenite nešto u dizajnu ovog dela doma.

Dobra vest glasi: prazan zid je baš poput prazne stranice dnevnika, savršen da na njemu otpočnete jednu novu avanturu koja će biti u skladu sa vašim preferencijama. Ali, dizajniranje umetničkog zida je mnogo više od pretvaranja u galeriju fotografija.

Postoji mnogo taktika i ideja za dekoraciju zidova kako bi zid bio potpuno prilagođen vašem stilu ali i vašim svakodnevnim potrebama. U prevodu – šta će vama antikviteti ili velika umetnička dela, ukoliko ste osoba koja ceni književnost ili jednostavno želi da uživa u dodatnom izvoru zelenila?

Zidovi, baš kao i svi ostali elementi u vašem domu trebaju biti osmišljeni tako da odgovaraju vama u potpunosti, a u nastavku ovog teksta pogledajte koji su to načini na koje možete postići tako nešto...

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme