Kako dekorisati dom u 2022. godini u zavisnosti od horoskopskog znaka?

Svi mi volimo da prelistamo časopise ili portale koji se bave uređenjem enterijera i pronađemo neke ideje za svoje domove, ali da li ste se nekada zapitali zašto odaberemo baš onaj jedan, poseban trend koga se držimo cele godine?

Iako je uvek uzbudljivo videti koji su najnoviji trendovi kućnog uređenja za narednu godinu, čini se da će nas 2022. navesti da preispitamo neke prioritete i izaberemo stvari koje su mirne i utešne, a ne one koje asociraju na haotičnost i promene. Iako sve u životu biramo u skladu sa svojim temperamentom i životnim navikama, čini se da će se u toku ove nove godine dizajn enterijera susresti sa mnogim novinama, kao i velikim kontrastima koji će ići iz jedne krajnosti u drugu.

Maksimalizam i minimalizam, moderan nameštaj i uradi-sam projekti, neutralne šeme boja i akcentni zidovi u jarkim nijansama, sve su ovo trendovi koji se već sada najavljuju. A kako ćete znati koji da odaberete za svoj dom? Naši horoskopski znaci mogu dati uvid ne samo u naše ličnosti, već i kako da stilizujemo i dizajniramo naše domove tako da najbolje odgovaraju našim potrebama.

Za početak, oslonite se na predviđanja koja su u uskoj vezi sa vašim horoskopskim znakom, pa u nastavku ovog teksta pogledajte šta bi vama (a i vašem životnom prostoru) najviše odgovaralo u ovoj 2022. godini...

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme