Jesenji dekor na skandinavski način

Negde smo na polovini jeseni i njenoj lepoti imamo priliku da se divimo iz dana u dan, dočekujući prve snežne dane.

Ako još uvek svoj dom niste dekorisali u jesenjem stilu, ili se jednostavno ne pronalazite u trendovima koje obično donosi jesen, imamo za vas danas nešto posebno. U pitanju je skandinavski jesenji dekor. Ukratko – drugačiji od svega što se do sad imali prilike da vidite. Skandinavski dekor je jednostavan, jednobojan, prirodan i vrlo prijatan.

Po želji možete za dekor vaše unutrašnjost iskoristiti ukrase od prirodnog drveta, kao što je držač za sveće od grubog drveta breze. Takođe nekoliko spojenih debljih grana, sa udubljenjem za sveće, obavijenih kanapom mogu da budu savršen vid jesenjeg skandinavskog dekora. Ako ste spretni sa pletenjem ili heklanjem, ova veština vam može pomoći da ukrasite vaše šolje za čaj ili voćke poput jabuka. Ukoliko imate malo više vremena pleteno ćebe za dvosed na kom volite da se sklupčate i čitate, može takođe da posluži kao oblik dekora.

Šta god da odaberete zadržite se na osnovnoj paleti boja koju promoviše skandinavski stil. Beli, sivi i crni tonovi su poželjni kao i nežne krem i bež varijante. Osim toga ako ste raspoloženi za malo zahtevniji poduhvat koji će vaš enterijer trajno ulepšati od recikliranog drveta možete da napravite vrlo privlačno uzglavlje iznad vašeg kreveta u spavaćoj sobi.

Potražite u našoj galeriji svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme