Jedinstvene dekorativne postavke od suvog lišća i cveća

Nemoguće je ne voleti jesen zbog svih tih predivnih boja koje se po njoj prelivaju.

Jesen je slobodno možemo reći najbogatije godišnje doba. Obilje voća, povrća, mirisa i boja kao stvoreno je da zagolica sva vaša čula. Ako volite da svoj dom s vremena na vreme ukrasite na lep način, jesen vam daje pregršt mogućnosti za to.

Opalo lišće sa grana požutelo ili predivne bakarne boje, kao da jedva čeka da ga uvrstte u vaš kućni dekor. Grančice i orašasti plodovi su dadatak koji ne smete propustiti jer daju teksturu dekoraciji. Takođe tu je suvo cveće koje ne gubi svoj šarm čak ni u sasušenom izdanju, a svakako da i jesenji plodovi poput bundeva i jabuka mogu da posluže kao vid dekora.

Klasje pšenice je detalj koji na suptilan način podseća svakog ko ušeta u vaš dom da je jesen stigla. Bilo da volite jednostavnost ili izrazito detaljne dekorativne momente, uz ideje koje ćemo danas sa vama podeliti lako ćete pronaći ono što odgovara vašem ukusu. Postavka dekora od suvog lišća, plodova i grančica uneće u vaš dom dodir prirode i učiniti vam prve jesenje dane vedrijim.

Sa lakoćom od stvari koje možete sakupiti u svojoj okolini možete stvoriti raskošan ukras za vaš ulaz u kuću, trpezarijski sto, dnevni boravak ili deo iznad kamina. Takođe vaša ulazna vrata očekuju da i njima poklonite pažnju i ukrasite ih dodirima jeseni. Ako smo privukli vašu pažnju, ne pripustite priliku da zavirite u našu galeriju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme