Izbor nameštaja i zelenila za dekor dnevnog boravka u 2021. godini

Godina koja je iza nas odnela je sa sobom pregšt trendova, a ova koju lagano gazimo ima takođe mnogo toga zanimljivog da nam ponudi.

Ako ste željni promena u vašem životnom prostoru i ako je dnevna soba ona od koje biste želeli da počnete sa preuređenjem, na pravom ste mestu. Osluškujući o čemu pričaju dizajneri enterijera, prenosimo vam njihovo mišljenje po pitanju izbora nameštaja i zelenila za dekor dnevnog boravka u 2021. godini. Mali nagoveštaj: biće veselo, u bojama i biće opčinjavajuće.

ZAKRIVLJEN NAMEŠTAJ

Za razliku od nameštaja klasičnog oblika, za zakrivljenu varijantu sofa u dnevnoj sobi zaista treba biti odvažan. I ne samo to, za postavku ovakvog nameštaja potreban vam je i skladan prostor, ne nužno velik, već nepreopterećen stvarima kako bi on došao do izražaja. Trend u pogledu zakrivljanog nameštaja stekao je svoju popularnost pre nekoliko godina i kako se čini ponovo zalazi u naše domove u sve smelijim bojama i izražajnijim oblicima. Prefinjeni komadi nameštaja, među kojima su osim sofa prisutne i fotelje i otomani, skriva u sebi posebnu vrednost spremnu da daruje vašem dnevnom boravku.

MNOŠTVO BILJAKA

U godini koja se lagano odmotava pred nama, u fokusu će biti više nego ikad saksijske biljke. Kao posledica pandemije i nemogućstva ljudi da borave koliko žele na otvorenom, dovođenje prirode u dom je jedan od načina da se ipak uživa u njoj. Veliki broj saksija sa sobnim biljkama i drvećem prevoriće vašu dnevnu sobu u pitamu džunglu u kojoj će vam biti zadovoljstvo da boravite. Zelena boja ima umirujući efekat na um čoveka a upravo to je ono što nam je svima preko potrebno.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Foto: Pinterest

Povezane teme