Interesantan dizajn šolje za kafu

Ne postoji bolji način za započinjanje hladnog jesenjeg i zimskog dana, od jutarnje šolje kafe, ili vašeg omiljenog toplog napitka…

Intimni, kao i socijalni čin ispijanja kafe ili čaja, rasprostranjen je u mnogim kulturama širom sveta. Takođe lepota, i originalnost posuđa iz kojih to činimo je izuzetno bitna, i prati ovaj trend kroz istoriju. Kineska nacija je kroz svoje duge dinastije, i neverovatnu kulturnu baštinu, plasirala sebe kao najvećeg proizvođača porcelana. Pored češkog boemskog stakla, kineski porcelan je nešto što se prenosi sa generacije na generaciju i čuva kao porodično blago koje ima veoma visoku vrednost, kako finansijsku, tako i emotivnu. Da li će im neko konkurisati?

Sada nam iz njihovog komšiluka stiže ovaj brilijantni proizvod, Tale Dizajna iz Koreje, koji odlikuje specijalno vajana i brižno uglačana unutrašnjost, koja osigurava da svaki gutljaj vašeg pića otkriva različite faze u deobama mesečevog ciklusa. Ovaj neverovatni dizajn, svojim oblikom i bojom, prelama svetlost i igra se sa našim čulom vida, kreirajući pravi spektakl nakon praktično svakog gutljaja. Neki detalji ovoga proizvoda, i tehnike izrade možda će zauvek ostati tajna, ali jedno je sigurno da sa njim ispijanje jutarnje kafe više nikada neće biti isto.

Crne šolje perfektno idu sa belim pićima, kao što su mleko ili nigori – sake, jedinstveno japansko pirinčano vino sa mutnom teksturom. Za one slobodnijih shvatanja, tu su neki beli likeri. Za ljubitelje čajeva i drugih tamnijih pića, proizvedene su i bele šolje. Uz ovaj set, svako iskustvo uživanja u omiljenom piću dobija sasvim novi element, a sigurni smo i da će biti pravi povod za razgovor kada ga pokažete svojim prijateljima.

Kompleti se mogu naručiti preko oficijalnog sajta, i postoje dve vrste koje sačinjavaju male, i velike šolje.

N.Đ.

Povezane teme