Inteligentna upotreba prostora – garderoberi po meri holivudske zvezde

Priznajemo da nam ovi fantastični italijanski garderoberi pomalo liče na nekakve "modne portale" iz futurističkih filmova, a ne na klasične ormare...

Dizajnirani s ciljem da poštuju red i raspored unutar svakog ormara kao i različite potrebe opremanja, ovi garderoberi izrađeni su po meri kako bi se osiguralo njihovo maksimalno prilagođavanje terenu. Ono što ih karakteriše jeste visoki kvalitet i vanvremenski stil u kombinaciji sa modernom tehnologijom skrivenom u najfinijim detaljima različitih sistema zaključavanja. U prevodu – bilo da se odlučite za krilna, klizeća ili preklopna vrata, sa ovim sistemom greške nema!

Umetnička tradicija pomešana sa tehnologijom budućnosti izrodila je vrhunsko osmišljene ideje koje dodaju vrednost ne samo funkcionalnosti već i estetici garderobera. Svi modeli se, kao što ćete uostalom i sami videti, slobodno mogu nazvati mestom snova. Visoka modularnost elemenata pažljivo je kombinovana sa širokim spektrom završnih obrada što je nesumnjivo uticalo na poboljšanje dizajna, pa korisnici ne moraju birati između elegancije i udobnosti.

Mercantini kompanija je nedavno predstavila svoje najnovije kolekcije garderobera, među kojima se posebno ističe kabina sa bočnim okvirom koja predstavlja savršen spoj vertikalnih i horizontalnih elemeneta. Ne samo da ovaj model u sebi sadrži integrisan sistem osvetljenja, već je idealan za velike prostorije s obzirom da se dodatno može opremiti policama, ladicama, vešalicama i ostalim priborom.

Za sve one koji preferiraju otvorena rešenja, bez zatvaranja, tu je i garderober sa šarkama koji se lako može pretvoriti u klasičan ormar, bez dodatnih prepreka. A da stvari ne moraju biti tako obične i svakidašnje, pokazuju nam i nešto elegantnije kolekcije koje omogućavaju kreiranje garderobera iz snova, pune visine, kako bi se maksimalno iskoristio prostor od poda do plafona. Na taj način dobija se efekat prostranog i udobnog garderobera poput onog koji imaju holivudske zvezde – ovo ne samo da je lako dostupno mesto već u njemu imate sasvim dovoljno prostora da smestite različite odevne predmete, obuću i haljine za svaku priliku.

Izvor: mercantini

Povezane teme