Ideje za savršenu dekoraciju novogodišnjeg i božićnog stola

Dajte svojim gostima obrok za pamćenje uz naš izbor najboljih božićnih ukrasa za sto koji odgovaraju svečanim, prazničnim temama...

Kada je reč o savršenoj dekoraciji prazničnog stola, koordinisana tema ili šema boja će bez sumnje najbolje funkcionisati. Ali, često su oni posebni mali dodiri stvar koja čini da se sve spoji u jednu idealnu scenu, bilo da su to minijaturni ukrasi za drveće, bajkovita svetla ili romantične sveće.

Centralni deo stola je ujedno i ključni deo uspešnog božićnog pejzaža. Centralni ukrasi mogu uključivati vazu i gomilu sezonskog zimskog cveća, skulpturalne sveće u nizu ili božićni venčić isprepleten bajkovitim svetlima. Zapamtite, kada su u pitanju božićni ukrasi za sto, uvek počnite sa središnjim delom jer će vam to zaista pomoći da napravite svoju temu i paletu boja.

Važno je da se pobrinete da vaši božićni ukrasi budu u proporciji sa vašim stolom. Sto definitivno ne bi trebao da bude pretrpan jer će vam trebati dovoljno prostora za posluživanje jela i smeštaj staklenog posuđa kao i ostalog pribora.

U nastavku ovog teksta, odabrali smo za vas najbolje ideje za dekoraciju praznične trpeze odnosno stolova koje slobodno možete iskopirati u svom domu krajem ovog meseca...

Povezane teme