Fantastične dnevne sobe u boho stilu

Ako ste propustili priliku da ovog leta svom domu podarite dodir boho stila, ne brinite jer jesen je kao stvorena za dizajnerske poduhvate.

Zavirićemo danas zbog vas u svet predivnih boho dnevnih soba. Kako se čini fasciniranost ovim stilom ne jenjava i on iz meseca u mesec dokazuje zbog čega je toliko neodoljiv. Ispunjen predivnim notama, koje deluju tako skladno i ležerno boho stil je pravi izbor za sve vas slobodnog duha, koji znate da uživate u trenutku.

BOJE I TEKSTURE

Boho chic stil se u većini slučajeva sastoji od neutralnih, prigušenih i zemljanij nijansi. Po svojoj želji možete ih pomešati i poigrati se sa njima u prostoru stvarajući difuzan ambijent. Takođe ako želite da razbijete monotoniju, možete posegnuti za nekim crnim dodirima koji će uneti u prostor malo drame i preko potrebne kontraste. Ako volite detalje koji asociraju na Romske, potražite svetle i smele boje koje će prostor učiniti interesantnijim. A ukoliko više težite ka narodnom stilu, ukrasni jastuci sa detaljima, prostirke i tapacirani nameštaj su nešto što treba da se nađe u vašoj dnevnoj boho sobi. Osim toga veštačko krzno, drvo, pletiva, ratan i drugi prirodni materijali učiniće vašu dnevnu sobu u boho stilu izražajnom.

NAMEŠTAJ

U zavisnosti od toga da li preferirate mirniji ili malo više divlji iskaz u dnevnoj sobi, na raspolaganju vam je paleta smernijeg i izražajnijeg vintage nameštaja. Rezberano drvo, metalni stolovi sa dopadljivim stolica, zanimljivi otomani i sofe koje obećavaju užitak deo su ovakve priče. Takođe kroz vašu boho dnevnu sobu mogu da se protežu i marokanski detalji koji će uneti istočnjački utisak u prostor. Razmišljajte u pravcu udobnosti, topline i mekoće i ne možete pogrešiti.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme