Dekor sobe za bebu nezavisno od pola deteta

Trend kog su se roditelji širom sveta odrekli je saznavanje pola deteta pre njegovog rođenja.

Nezahvalna činjenica u vidu uređivanja sobe u pink tonu, da biste na kraju dobili dečaka, navela je veliki broj budućih roditelja da odustane od pokušaja da preduhitri Majku Prirodu, i da uredi sobu za bebu polno neutralno. Ukoliko ste dakle među njima, i čekate dolazak jednog nežnog stvorenja na svet u najskorije vreme, mogla bi vam biti interesantna naša današnja tema. Predstavljamo vam prelepe polno neutralne sobe za bebe. U redovima koji slede pokazaćemo vam kako da ih dekorišete.

STOLOVI I BOJE

Pre svega odaberite neutralnu paletu boja, poput bele, sive, golubije sive, bež i krem kojima možete dodati i neke smele iskaze u vidu tirkiznih, žutih i zelenih tonova. Ove boje će savršeno izgledati u sobi i za devojčicu i za dečaka. Zaobiđite klasične obrasce boja kada su deca različitog pola u pitanju, kako biste stvorili jednostavan i spokojan prostor u kom će vašoj bebi biti prijatno da boravi. Kada je stil u pitanju, polno neutralne sobe najlepše izgledaju u rustičnom, minimalističkom i boho stilu.

DEKOR I NAMEŠTAJ

Komade nameštaja kao što su krevetac za bebu, komoda za presvlačenje i ormar za bebine stvari treba da odaberete u skladu sa odabranim stilom. Preporučljivo je da birate u svakom slučaju neutralne komade, u boji drveta ili tamnije boje metala. Takođe bela boja je uvek dobar izbor, jer je možete kasnije stilizovati po želji. Što se igračaka tiče, potražite neke plišane varijante koje odstupaju od klasičnih lutaka i automobila. Životinjsko carstvo je uvek dobra ideja. Polno neutralnu sobu takođe možete dekorisati lepim lampama, prostirkama, zanimljivim zavesama i policama, ali i u nju uneti neku udobnu fotelju za vaše zajedničke trenutke uživanja.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

 

Povezane teme