Dekor dnevne sobe: gde uštedeti a gde potrošiti više novca?

Istraživali smo na temu uređenja dnevnog boravka, i došli do nekih zanimljivih saveta za koje verujemo da će i vama biti od koristi...

Da li ste nekada gledali svoju dnevnu sobu i pitali se: da li sam na opremanje potrošio/la previše novca? Šta mislite, postoje li neki elementi unutar vašeg enterijera koje ste jednostavno preskupo platili a da njihov efekat u sobi i nije baš onakav kakvim ste ga zamišljali?

Verujemo da ste na sva ova pitanja potvrdno klimnuli glavom, pa smo danas rešili da zatražimo savet poznatih svetskih dizajnera upravo na ovu temu. Naše dnevne sobe su mesta u koja se povlačimo posle dugog, stresnog dana, naša utočišta za opuštanje, gledanje tv-a, čitanje omiljene knjige. Zato je sasvim logično što većina nas upravo ovde daje svoj maksimum kako bi se osećala što je moguće posebnije i udobnije u svakom trenutku.

Međutim, ako imate ograničen budžet, želećete da znate gde da uložite svoj teško zarađeni novac i gde da budete štedljivi. Pitali smo stručnjake za dizajn enterijera o tome šta dnevnu sobu čini kvalitetnom i idealnom za boravak, a gde jednostavno treba ukočiti i napraviti bolju računicu. Njihove odgovore pronađite u nastavku ovog teksta.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme