Crno-bele spavaće sobe različitih stilova

Umorni ste od svih tih neutralnih tonova?

Ako nisite ljubitelj svetlih tonova, a zaista želite promenu, naš savet vam je bezvremenska crno-bela kombinacija. Ova klasična kombinacija boja, sa pravom količinom kontrasta, ono je što prostor može učiniti ujedno zanimljivim i hladnim.

STILOVI

Zaista je jednostavno, crno-bela paleta se savršeno uklapa u sve stilove: od boho, savremenog, modernog, pa sve do minimalističkog, industrijskog, skandinavskog, rafiniranog i glamuroznog. Osim toga, ako ste vešti pri kombinovanju stilova, možete pozajmiti najbolje od dva ili više, i stvoriti jedinstveno i hramnično okruženje u kom ćete zaista uživati.

PROPORCIJE BOJA

Ćudljivi prostori su poseban dragulj ove sezone. Izraženo crni enterijeri sa malim belim detaljima u vidu posteljine, prostirki ili zavesa, savršeni su za isticanje prefinjenog stila. Vaš adut u rukavu su crni paneli na zidu. Ukoliko više volite prostor ispunjen svetlosšću, bela boja treba da bude dominantna, a primese crne treba da joj posluže kao kontrast. Crne zidne lampe, okviri kreveta i noćni stolovi savršeni su detalji za jedan izražajno beli prostor.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Dekor

Povezane teme