Čaj za dvoje ili savršeni jesenji dekor u tmurnim danima?

Hladni & tmurni jesenji dani su idealna prilika da iznesete svoj lepi keramički čajnik i uživate u ispijanju toplog napitka sa svojim najmilijima...

Keramički detalji nikada neće izaći iz mode - oni ne samo da su mnogo svestraniji u poređenju sa drugim materijalima, već imaju tu moć da svakom enterijeru daju i onu neophodnu toplinu i prirodnost. Osim što danas na tržištu imamo milion dostupnih opcija kada je ručno rađena keramika u pitanju, ona nam istovremeno dozvoljava da svoj enterijer prilikom ukrašavanja načinimo što je moguće ličnijim a samim tim i originalnijim.

Volimo keramiku u enterijeru iz prostog razloga što je ona prilično jeftin a opet tako jedinstven način da se postigne onaj vanvremenski look koji u sebi sadrži pomalo rustičnog ali i modernog, taman onoliko koliko je potrebno za stvaranje jednog mirnog i sofisticiranog, a opet savremenog ambijenta.

I baš danas vam predstavljamo ljupke komade rezbarene keramike koje je dizajnirala francuska samouka grnčarka Aurora Viene i koji su, kao što ćete i sami videti, idealni baš za ove jesenje dane kada nam je svima potrebna poneka lepa reč, prijateljski zagrljaj ali i šoljica toplog čaja.

Ručno izrađena, originalna a opet tako funkcionalna kolekcija keramike u kamenu i glazuri nudi nam fantastične čajnike sa klasičnim okruglim telom, kao i elegantne visoke čajnike sa cilindričnim telom i ručkom napravljenom od gline. Svi ovi primerci su jedinstveni i neponovljivi, ručno izrezbareni i zastakljeni a razlikuju se jedino po visini i kapacitetu.

Na kraju ne smemo zaboraviti da pomenemo kako su ovi čajnici upotpunjeni prelepim malenim šoljama za čaj (ili kafu), koje su takođe fino izrezbarene i ručno glazirane.

Izvor: voltavienna.com

Povezane teme