Aksesoari inspirisani legendarnom Iris Ajpfel

Nude brend je nesumnjivo jednostavna, funkcionalna elegancija.

Zahvaljujući nepokolebljivom duhu ikone stila Iris Apfel, kristalne čaše, činije, vaze i tegovi za papir imaju osveženi izgled, i odmah se transformišu u šik kolekcionarske predmete.

Šta je posebno inspirisano neustrašivim duhom Iris Apfel, koja je i jedinstveni dizajner enterijera i modna ikona.

Na prvi pogled njen stil je u kontrastu s Nude jednostavnom i funkcionalnom estetikom. Iako je kombinovanje Irisinog legendarnog i provokativnog stila sa Nude filozofijom „Jednostavno je lepo“ doživelo ogroman uspeh, stvarajući kolekciju sa jedinstvenom vrstom elegancije, a apsolutnim hitom. Kolekcija uključuje pribor za kuću i pribor za jelo u ručno rađenom kristalu bez sadržaja olova.

Radeći u partnerstvu sa dizajnerima Nude, Iris Ajpfel je doprinela svom originalnom stilu, interpretirajući postojeću kolekciju izvanrednim bojama i uzorcima.

Kolekcija uključuje: Beak  liniju dizajniranu od strane Tomasa Krala, Mono kutiju koju je dizajnirao Aise Birsel, tegove za papir koje je kreirala Iris a koji reprodukuju njene velike crne okrugle naočare i crveni ruž, zaštitni znak ove neobične vremešne bakice.

Nude filozofija „jednostavno je lepo“ kombinuje proizvodnju koja se kreće od kuhinjskog posuđa do dizajna osvetljenja, vešto spajajući oblik sa funkcionalnošću.

Tokom prethodnih godina Nude je sarađivao sa mnogim renomiranim međunarodnim dizajnerima i sada je za novu kolekciju Iris Ajpfel revidirala postojeće komade sa jedinstvenim uzorcima i bojama kako bi rekla „jednostavnost je stanje uma i jednostavno je zaista lepo“ .

Odvažna, sjajna i jedinstvena, zahvaljujući svojim bojama i uzorcima u savršenom Iris Ajpfel stilu, ova jednostavna kolekcija dobila je karakter. Irisin stil je karakterističan i momentalno transformiše čaše i vaze u savremenu umetnost.

 

Povezane teme