Akcentni zidovi za sve ljubitelje geometrijskog dizajna

Ukoliko ste razmišljali da svoju spavaću sobu ovih dana počastite jednim lepim akcentnim zidom, zašto ne biste isprobali neke proverene ideje koje se oslanjaju na geometrijski dizajn...

Ideje za geometrijski naglašene zidove, ili takozvane akcentne zidove unutar spavaće sobe nisu nikakva velika novost. Geometrijski obrasci, uzorci ili motivi su prilično popularnih poslednjih godina, a čini se da njihova lepota i posebnost najviše dolazi do izražaja upravo u spavaćim sobama.

Zajedno sa botaničkim motivima koji glorifikuju lepotu prirode, geometrijski precizne linije postaju prilično zanimljiv trend, posebno na samom startu godine. Sofisticirano i savremeno prisustvo ovih obrazaca ima tu moć da svaku, pa čak i najskromniju sobu, pretvori u luksuzno i uglađeno mesto za odmor i relaksaciju, a to je, na kraju krajeva i cilj svake “akcentne” transformacije.

Zid spavaće sobe sa geometrijskim akcentom je privlačna karakteristika koja se često nalazi iza uzglavlja i dodaje i boju i šaru sobi. Neki vole nešto smelije i upečatljive uzorke, drugi se više opredeljuju za suptilnije i smirenije varijante, ali jedno je sigurno – koji god stil da odaberete, sa sigurnošću se može reći da će ova transformacija učiniti čuda u vašoj spavaćoj sobi!

U nastavku teksta, pogledajte koja će to tri geometrijska uzorka biti najtraženija u godini koja je pred nama, a uz to pronađite i proverene savete stručnjaka za pravilno unošenje geometrijskog dizajna u svoju spavaću sobu.

« 1 2 3 »

Povezane teme