5 svežih boja koje možete isprobati u svom domu ovog proleća

Danas sa vama delimo savete stručnjaka koji kažu da biste ovog Uskrsa za svoj dom trebali odabrati neke zanimljive kombinacije svežih prolećnih boja.

Jedan od najboljih delova prelaza između godišnjih doba (a to posebno važi za prelaz iz zime u proleće) jesu promene u našim paletama boja. Verovatno ste već i sami primetili da sa prvim zracima prolećnog sunca sve postaje nekako drugačije: priroda se budi, a sa njom i mi! Za sebe biramo svetliju odeću, mekše i vedrije tkanine i materijale, čak i šminka postaje življa i upečatljivija. Pa zašto bi onda naši domovi bili izuzetak?

Tonovi dragulja i tople neutralne boje koje smo voleli da vidimo u svojim stanovima tokom proteklih zimskih meseci sada deluju teško, pa čak i pomalo neprijatno, a naši enterijeri prosto žude za svetlijim i veselijim nijansama. Ali, koje boje su najbolje za postizanje te osvežavajuće atmosfere u domu?

Obratili smo se stručnjacima i pitali ih koje to boje savršeno dočaravaju prolećnu svežinu koja nam je svima tako dugo falila. Evo šta su nam oni odgovorili!

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme