4 hit boje za dekorisanje spavaće sobe u 2022. godini

Ove četiri nijanse koje vam danas predstavljamo biće dovoljna osnova za opremanje moderne, mirne i udobne spavaće sobe u godini koja sledi...

Sanjiv izgled je u modi! A kako najlakše do njega? Ako vam je prva asocijacija na ovaj izraz korišćenje neke romantične boje, moramo da vas odmah razočaramo i kažemo kako se pink i ružičasta definitivno ne nalaze na listi koju sa vama delimo u nastavku teksta.

Naprotiv, 2022. godina je počela prilično burno, pa su i boje u skladu sa tim – kontrastne, neočekivane, ali rešene u nameri da od naših spavaćih soba stvore idealno mesto za odmor i opuštanje. Boja može imati ogroman uticaj ne samo na to kako vaš dom izgleda, već i na to kako se oseća, a čini se da je iskorišćavanje ovog efekta posebno važno upravo u spavaćoj sobi.

Određene nijanse mogu pomoći u uspostavljanju mirne, prijatne atmosfere koja je idealna za relaksaciju, dremanje ili spavanje, tako da je od ključne važnosti u ovaj deo doma uneti boje koje umiruju a ne stimulišu. To, naravno, ne znači da morate potpuno da se udaljite od jačih boja. A upravo to ćemo vam i dokazati u nastavku teksta.

« 1 2 3 4 »

Povezane teme