Mali rituali koji čine život

Mali rituali koji čine život

Da li ste se nekad zapitali šta VAS čini srećnim?

Koji su to mali rituali u kojima iskreno uživate i kojih se nikada ne biste odrekli?

 

Da, sigurni smo da život čine male stvari i veliki ljudi - oni posebni trenuci koje odvajamo za mala uživanja i momente sa voljenim osobama. Nažalost, tempo koji nam je nametnula svakodnevica i pregršt obaveza koje imamo, često nas „ubacuju u svoju rutinu“, ALI - to nam ne sme biti izgovor da se odreknemo sebe i svoje sreće, jer ona je smisao života!

 

Zastanite malo. Oslušnite sebe. Zapitajte se, šta je to što vas ispunjava i čini vas poletnim? Da li je to ljubav? Ljubav prema voljenima, prema sebi... ona posebna emocija koja se budi kada ugledate zrak sunca? Da li je to uživanje u miru i tišini u vašem omiljenom kutku ili na vašoj dragocenoj terasi, dok ispijate onaj neodoljivi napitak, koji budi sva vaša čula?

 

Ako je sve tako, suprotstavite se današnjim nametnutim navikama da sve „radite s nogu“ i u hodu! Vreme je da se vratite uživanju u toplini vašeg doma. Menjajte uštrb za gušt! Kafu „za poneti“ koju prečesto pijete iz kartonske čaše, zamenite za plezir koji osećate isključivo kada je ispijate iz svoje omiljene šoljice od porcelana. Zašto? Zato što je život kratak i zato što želite vrhunski kvalitet i ugođaj!

Potpuno automatski aparat za kafu koji priprema najkvalitetniju penu!

Potpuno automatski aparat za kafu koji priprema najkvalitetniju penu!

 

Uz Philips Espresso LatteGo magija nastaje danas. U nekoliko jednostavnih koraka, za svega par minuta, sami ćete pripremiti taj čarobni napitak, od najbolje mlevene kafe, samo jednim pritiskom na dugme.

 

Sigurno ste često imali osećaj da vam kafa „presedne“, dok pripremate capuccino ili latte macchiato, jer je procedura oko pripreme pene dosta komplikovana kod drugih kafe aparata. Zato je Philips rešio da vam skrati muke, lansiravši aparat za kafu od svežih zrna, sa LatteGo nastavkom, koji pravi svilenkasto gladak sloj mlečne pene.

Mali rituali koji čine život

Uživajte u ukusnim napicima od kafe lakše nego ikada

 

Kafe aparat sa do sada najbržim načinom čišćenja* sistema za mleko, kao i brzom pripremom glatke mlečne pene.

 

Philips Espresso LatteGo meša mleko i vazduh pri velikoj brzini u okrugloj komori za stvaranje pene, a zatim, u šoljicu, bez prskanja, dodaje kremasti sloj mlečne pene odgovarajuće temperature. LatteGo se jednostavno postavlja, a može da se očisti za samo 15 sekundi!

Uživajte u ukusnim napicima od kafe lakše nego ikada
Možete konzumirati 5 neodoljivih napitaka od kafe

Možete konzumirati 5 neodoljivih napitaka od kafe

 

Vama i vašim gostima je zagarantovano uživanje u ukusima pet vrsta kafenog napitka.

 

U zavisnosti od toga kako ste raspoloženi, koji ukus preferirate i u kom periodu dana se odlučite za ispijanje kafe, možete izabrati Espresso, Capuccino, Caffe au Lait, Latte Macchiato ili Americano. Veoma jednostavno, pritiskom na jedno dugme!

Mali rituali koji čine život

Keramički mlin koji vam garantuje 20.000 šoljica sveže kafe

 

Keramički mlin Philips Espresso LatteGo kafe aparata je 100% keramički, neverovatno čvrst i precizan,posebno izdržljiv, tako da možete da uživate u najmanje 20.000 šoljica sveže aromatične kafe.

 

Osim ukusa i mirisa, koji su prava rapsodija kada govorimo o kafenom napitku, Philips Espresso LatteGo je aparat za kafu je savršeno dizajniran, i uklapa se uz svaki enterijer koji je osmišljen sa stilom. Moderan, elegantan i kompaktan. Jednostavno, za poželeti!

Keramički mlin koji vam garantuje 20.000 šoljica sveže kafe

Zato, ne čekajte ni tren, jer vaše vreme nema cenu. Ispunite sebi želju i uživajte u najfinijoj kafi i ćaskanju sa odabranim osobama koji vam prijaju i znače, u udobnosti vašeg doma. To su ti mali rituali koji život znače. Prijatno!

* Bazirano na istraživanju potrošača u Nemačkoj i poređenju sa vodećim potpuno automatskim aparatima za espresso kojima se upravlja jednim dodirom (kafa + mleko) (2017.)

 

** Broj dobijenih šoljica zavisi od odabranih vrsta kafe i načina ispiranja i čišćenja.