Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

Uživamo u modernim uređajima koji olakšavaju čišćenje naših podova i stolova, ali često zaboravljamo isti tretman dati našim krevetima i sofama.

Prašina se nakuplja na podu, ali isto tako se nakuplja i na našim krevetima, zar ne? Čišćenje svih tih dosadnih mrvica sa kreveta može biti prilično frustrirajuće, a upotreba tradicionalnih usisivača nije baš najefikasnija. Da ne govorimo o tome da, osobama koje pate od alergija, grinje i druge čestice mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme.

Zato je važno održavati krevete i sofe čistim i dezinficikovanim. Međutim, tradicionalno čišćenje ovih površina može biti naporan posao koji često ostavlja puno toga nečistog. Ali, ne više!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creatulize (@creatulizex1)

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji će vam olakšati život. Ovaj napredni uređaj koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i pametnim algoritmima, X1 efikasno uklanja grinje, bakterije i druge čestice sa vaših površina tkanine.

Njegova inovativna tehnologija uključuje 9 senzora blizine i pametan algoritam za izbjegavanje prepreka, što ga čini sigurnim i efikasnim uređajem za čišćenje vaših kreveta i sofa. Osim toga, X1 dolazi sa tri režima čišćenja - meko, snažno i precizno - tako da možete prilagoditi čišćenje vašim potrebama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creatulize (@creatulizex1)

Sada više ne morate brinuti o grinjama i alergenima u vašem krevetu ili sofi. Sa X1, možete biti sigurni da će vaše površine biti čiste, dezinfikovane i sigurne za vas i vašu porodicu. Ovaj kompaktni i snažni uređaj je savršen dodatak svakom domu i ulaganje koje se definitivno isplati!

Povezane teme

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...

22.04.2024 Tehnika

Sony ULT Tower 10: moćan zvučnik za žurke do zore

Sa snažnim zvukom, impresivnim LED osvetljenjem i mogućnošću sinhronizacije sa muzikom, ovo je zvučnik koji će ispuniti svaku prostoriju energijom i ritmom.

16.04.2024 Tehnika

Novi dizajn aparata za kafu koji očarava svojom jednostavnošću i estetikom

Aparat za kafu u zrnu ne pokušava da bude previše fensi. Ne izgleda previše industrijski ili previše visokotehnološki. Umesto toga, pokušava da se opredeli za vizuelnu familijarnos...

11.04.2024 Tehnika

Pametni čajnik "čita" vaše raspoloženje kako bi vam napravio savršen napitak

Bez obzira da li želite jutarnju dozu kofeina, relaksaciju posle napornog dana ili samo malo opuštanja, ovaj pametni aparat za čaj će vam pripremiti savršen napitak koji odgovara v...

08.04.2024 Tehnika

Motorola Edge 50 Pro: minimalistički pametni telefon vredan pažnje

Dizajn pametnih telefona je trenutno veoma dinamičan i ponekad može biti previše živopisan, pa se može javiti želja za nečim jednostavnijim ali estetski prijatnim. Sve to donosi te...

05.04.2024 Tehnika

Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

02.04.2024 Tehnika

Ekskluzivna kolekcija tastatura inspirisana Naruto Shippuden univerzumom

Higround donosi Narutov svet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga...

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.