Prvi prenosivi uređaj koji vas za 15 minuta oslobađa bolova

MOVE+ Pro od Kineona nije običan nosivi uređaj za poboljšanje zdravlja...

Ovaj prenosivi uređaj za svetlosnu terapiju koristi dva oblika crvenog svetla za smanjenje bolova bez upotrebe sprejeva, pilula ili injekcija. Deluje neinvazivno koristeći crvena LED svetla i infracrvene lasere kako bi poboljšao cirkulaciju krvi, smanjio upalu, ubrzao oporavak i pomogao kod hroničnih bolova.

MOVE+ Pro kombinuje dva tipa svetlosti: crvene LED diode (vidljive golim okom) za površinsko delovanje i infracrvene lasere (nevidljivi) za duboko prodiranje u tkivo. Ovaj pristup pruža sveobuhvatan tretman za površinske i duboke probleme, pružajući korisnicima pravu dozu na ciljanom području. Sa 8 LED dioda i 10 laserskih dioda u svakom modulu, MOVE+ Pro je dizajniran za efikasno lečenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kineon (@kineon_labs)

Korišćenje MOVE+ Pro je jednostavno, sa tri modula koji se mogu koristiti nezavisno ili povezani zajedno. Postavljanje uređaja na zahvaćeno područje, kao što su kolena, ramena, vrat, butine ili stomak, omogućava brz ciklus od 15 minuta, pružajući značajno olakšanje od bola i podržavajući proces ozdravljenja. MOVE+ Pro je dizajniran da bude siguran, neinvazivan i može se koristiti bez konsultacija sa medicinskim stručnjakom.

Ovaj proizvod je pristupačan i prenosiv što ga čini privlačnim izborom za ljude koji žele alternativu tradicionalnim metodama ublažavanja bolova i poboljšanja zdravlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kineon (@kineon_labs)

 

Povezane teme

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...

03.03.2024 Tehnika

Nova era u dizajnu enterijera: pametni monitori LG MyView

Integracija webOS operativnog sistema čini ove monitore praktično pametnim televizorima, pružajući korisnicima pristup različitim servisima za strimovanje i produktivnim aplikacija...

29.02.2024 Tehnika

Kompletno audio - vizuelno iskustvo: gramofon koji menja boje

Gramofon je napravljen od akrilnih LED svetala i menja boju dok je u upotrebi, krećući se od narandžastih i crvenih nijansi zalaska sunca do neonsko roze i zelene koja podseća na n...