Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Prenosivi gramofon lepog dizajna i neverovatnog zvuka sa Wi-fi i bluetooth vezom i punjivim baterijama... šta više poželeti?

Raspakujte ga, stavite omiljenu ploču i uronite u svet dobre muzike i kvalitetnog zvuka. Jednostavno ga povežite sa svojim Bluetooth slušalicama ili zvučnicima i proširite iskustvo laganim pritiskom na dugme i odaberite brzinu ploče koju želite da pustite. Takođe ga možete povezati sa bilo kojim uređajem koji ima WiFi ili Bluetooth vezu.

Sada sve što treba da uradite je da uzmete svoju omiljenu ploču i uživate u muzici. Sa samo polovinom veličine vinil ploče, Coturn CT-01 je uvek tu kada vam zatreba - bilo u prijatnom nedeljnom popodnevu na kauču ili dok tražite nove ploče na buvljoj pijaci u komšiluku.

Bluetooth, Wi-Fi, 16 sati korišćenja baterije! Coturn CT-01 nudi savršenu mešavinu između suštine tehnologije i duše muzike. Čuva bogat i organski zvuk vinila, dok sam uređaj ima opcije o kojima ste maštali, bar kada je korišćenje gramofona u pitanju.

Dizajneri su imali za cilj da naprave kvalitetan prenosivi gramofon. Iako je na tržištu već bilo dostupno nekoliko prenosivih uređaja, želeli su da se izdvoje iz mase, odnosno kreiraju proizvod koji nije napravljen od plastike, a ipak nudi zadovoljavajući zvuk za iskusne slušaoce i početnike.

Za iglu je korišćena Audio-Technica AT 3600 koja se takođe može zameniti ako je potrebno. WiFi modul proizvodi kompanija Lintech, a pojedinačni delovi se sklapaju u Nemačkoj. Minimalistički dizajn i intuitivna upotreba interfejsa čine da ovaj gramofon mora imati svaki ljubitelj vinila.

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu bombastične najave novog proizvoda. U pitanju su autentične fotografije koje prikazuju stvarni uređaj.

Povezane teme

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...

22.04.2024 Tehnika

Sony ULT Tower 10: moćan zvučnik za žurke do zore

Sa snažnim zvukom, impresivnim LED osvetljenjem i mogućnošću sinhronizacije sa muzikom, ovo je zvučnik koji će ispuniti svaku prostoriju energijom i ritmom.