LV Nanogram: za sve ljubitelje ultra - elegantnih prenosivih zvučnika

Kompanija Louis Vuitton je upravo predstavila svoj novi prenosivi zvučnik pod nazivom LV Nanogram...

Nekoliko brendova odeće je tako jasno uhvatilo suštinu visoke mode kao Louis Vuitton, legendarna francuska modna kuća osnovana sredinom devetnaestog veka. Iako su najpoznatiji po svojoj odeći i aksesoarima, nedavno su se proširili na tržište prenosive tehnologije sa svojim LV nanogram zvučnikom.

Dizajniran da odražava vrhunsku istoriju brenda, LV Nanogram zvučnik crpi inspiraciju iz legendarnih detalja poput čuvene Toupie torbe i žuto prošivene kožne petlje. Još jedan klasični proizvod Louis Vuitton-a, Maison kovčeg, daje nam informaciju o savršenoj estetici ovog ultra - elegantnog prenosivog zvučnika.

Dovoljno kompaktan da stane u malu torbu, LV Nanogram zvučnik ima zapanjujuće detalje, utisnutu ikonografiju i LV potpis. Monogram cvetovi okružuju njegovu perforiranu strukturu, sa laganim dizajnom poboljšanim nizom ugraviranih čeličnih klinova. Rezultat je prenosivi zvučnik koji predstavlja pravu modnu izjavu.

Audio performanse LV Nanogram zvučnika su impresivne kao i njegov dizajn tako da možete očekivati sveobuhvatno uparivanje uređaja sa nizom tehničkih funkcija. Uprkos svojoj maloj veličini, sposoban je za oštar i živ kvalitet zvuka sa dobro zaokruženim akustičnim performansama. Zahvaljujući kukici koja se može ukloniti, LV Nanogram zvučnik se lako može prebaciti preko ramena da biste svoju omiljenu muziku slušali u pokretu.

Dostupan u tri boje, uključujući bakar, srebro i Damoflage, Louis Vuitton LV nanogram zvučnik je prikladno elegantan dodatak za ljubitelje muzike ali i dobrog stila.

Povezane teme

05.04.2024 Tehnika

Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

02.04.2024 Tehnika

Ekskluzivna kolekcija tastatura inspirisana Naruto Shippuden univerzumom

Higround donosi Narutov svet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga...

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...