HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

HP Envy Move je ono što bismo slobodno mogli nazvati "sve-u-jedan" računarom...

Verujemo da ste i vi oduvek maštali o tome da imate veliki ekran (poput onog koji nudi većina desktopova) a da istovremeno zadržite prenosivost laptopa. Ok, znamo da na tržištu već postoje neke takve opcije, ali činjenica je da su njihove cene astronomske, a istovremeno nisu baš ni pogodne za većinu korisnika jer ipak zahtevaju određeni stepen "posebnog tretmana" koji većina nas nije u stanju da obezbedi.

Višenamenski računari možda nisu neka velika novost, ali HP želi da okuša sreću sa svojim najnovijim izumom, 24-inčnim sve-u-jednom desktop računarom koji možete lako poneti sa sobom, i koji vas neće koštati čitavo bogatstvo. Funkcionalnost i pristupačnost Envy Move čine zanimljivim proizvodom kome definitivno treba dati šansu, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom's Guide (@tomsguide)

Kada se prvi put pojavio na ovogodišnjem CES-u 2024, laptop sa dvostrukim uslužnim programima delovao je više nego utilitarno, kao i svaki drugi računar. Cena od 900 dolara je razumna, s obzirom na previsoke cene drugih takvih proizvoda na tržištu. Naravno, ima nekih nedostataka, ali aspekt svestranosti (i ne mislimo samo na prenosivost) je ono u čemu leži tajna ovog uređaja.

HP Envy Move je prvenstveno desktop sa uključenom baterijom koja napaja solidan hardver i veliki 24-inčni ekran osetljiv na dodir. To znači da možete obavljati više zadataka sa lakoćom - daleko bolje iskustvo od rada na laptopu. Donja polovina ekrana se naginje kako bi se stvorila dodatna radna površina i dobra je i za primanje Zoom poziva dok se veb kamera podiže do nivoa očiju. To znači da je debljina uređaja nešto o čemu nećete morati da brinete.

Taj dodatni prostor ima ugrađeni B&O zvučnik sa snažnim basom. Ovo će oduševiti ljubitelje zvuka ili one koji konzumiraju mnogo multimedijalnog sadržaja. Možete ga koristiti i kao eksterni ekran za svoj glavni računar bez brige o neredu žica jer ima sistem za napajanje iz baterije.

Pametni desktop PC monitor izgleda kao dobra perspektiva, i nudi praktično iskustvo za korisnike koji ne mogu da priušte višestruko podešavanje računara.

Povezane teme

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...

03.03.2024 Tehnika

Nova era u dizajnu enterijera: pametni monitori LG MyView

Integracija webOS operativnog sistema čini ove monitore praktično pametnim televizorima, pružajući korisnicima pristup različitim servisima za strimovanje i produktivnim aplikacija...

29.02.2024 Tehnika

Kompletno audio - vizuelno iskustvo: gramofon koji menja boje

Gramofon je napravljen od akrilnih LED svetala i menja boju dok je u upotrebi, krećući se od narandžastih i crvenih nijansi zalaska sunca do neonsko roze i zelene koja podseća na n...