Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Novi Supersonic R fen za kosu biće ekskluzivno dostupan za sertifikovane stiliste od aprila 2024. godine...

Nakon što je napravio revoluciju na polju usisivača i prečišćivača vazduha, Dyson je postao jezik dizajna za većinu nas. Ovo je u skladu sa filozofijom kompanije pionirskih tehnologija koje se ističu svojom autentičnošću i inovativnošću, bilo da se radi o usisivaču bez vrećice, prečišćivaču vazduha ili supersoničnom fenu za kosu.

Supersonic je sada redizajniran za profesionalce u Americi. Za njih, novi Supersonic r fen za kosu biće ekskluzivno dostupan od ovog aprila, dok ćemo svi mi morati da sačekamo još malo da bismo isprobali ovo redizajnirano čudo od fena. Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu iz dizajnerske kuće.

Osim veličine i dizajna koji bi fen za kosu učinili udobnijim za upotrebu i lakšim za kontrolu, Supersonic r dolazi sa rekonstruisanim grejačem koji se savija na kraju osovine, duž r - oblika fena za kosu kako bi se obezbedila ravnomerna toplota i protok vazduha. Tehnologija grejanja je prva te vrste u industriji koja zajedno sa senzorima za radiofrekventnu identifikaciju čini Supersonic R posebnim proizvodom u kategoriji.

Radiofrekventni senzori mogu da komuniciraju sa Supersonic R fenom kako bi omogućili profesionalcu da podesi grejač i Hiperdimium motor na preciznu temperaturu i protok vazduha. Na fenu postoje tri kontrole protoka vazduha i četiri režima grejanja koje korisnik može da optimizuje u zavisnosti od toga šta želi da postigne.

Uz prednosti precizne toplote i protoka vazduha, feniranje se odvija bez napora, bez oštećenja kose toplotom, što je dodatno obezbeđeno nizom dodataka za različite potrebe stilizovanja: od brzog sušenja kose do oblikovanja lokna, a sve to po traženoj ceni od 570 dolara.

Povezane teme

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...

22.04.2024 Tehnika

Sony ULT Tower 10: moćan zvučnik za žurke do zore

Sa snažnim zvukom, impresivnim LED osvetljenjem i mogućnošću sinhronizacije sa muzikom, ovo je zvučnik koji će ispuniti svaku prostoriju energijom i ritmom.

16.04.2024 Tehnika

Novi dizajn aparata za kafu koji očarava svojom jednostavnošću i estetikom

Aparat za kafu u zrnu ne pokušava da bude previše fensi. Ne izgleda previše industrijski ili previše visokotehnološki. Umesto toga, pokušava da se opredeli za vizuelnu familijarnos...

11.04.2024 Tehnika

Pametni čajnik "čita" vaše raspoloženje kako bi vam napravio savršen napitak

Bez obzira da li želite jutarnju dozu kofeina, relaksaciju posle napornog dana ili samo malo opuštanja, ovaj pametni aparat za čaj će vam pripremiti savršen napitak koji odgovara v...

08.04.2024 Tehnika

Motorola Edge 50 Pro: minimalistički pametni telefon vredan pažnje

Dizajn pametnih telefona je trenutno veoma dinamičan i ponekad može biti previše živopisan, pa se može javiti želja za nečim jednostavnijim ali estetski prijatnim. Sve to donosi te...

05.04.2024 Tehnika

Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

02.04.2024 Tehnika

Ekskluzivna kolekcija tastatura inspirisana Naruto Shippuden univerzumom

Higround donosi Narutov svet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga...

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.