Gde da kupim

SOLEADO

SOLEADO
  • Adresa: Balkanska 10, 11000 Beograd, Srbija
  • Telefon: +381 13 401 397; +381 60 6115112
  • Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09-20h; Subotom 09-16h
  • Web: www.soleado.rs
soleado-posteljine-prekrivaci-peskiri-bademantili-beograd-pancevo
Soleado je kompanija specijalizovana za kvalitetne, luksuzne i savršene posteljine, prekrivače, peškire i bade mantile...


Soleado vam može pomoći da kreirate lepe i intimne trenutke u okviru vašeg doma. Bekstvo od užurbane svakodnevnice u svet toplih boja i nežnih tekstura, ulepšaće vaš život i momente sa vašim dragim osobama.

Soleado kompanija nudi posteljine, prekrivače, peškire i bade mantila koje do sada niste imali prilike da pronađete na našem tržištu. Od sada su vam dostupni putem veleprodaje, maloprodaje i internet prodaje.

Soleado kompanija je jedini uvoznik, sertifikovanog i licenciranog sportskog programa U.S. POLO Assn. Home Collection.

Soleado vam nudi širok spektar najlepših posteljina i prekrivača vrhunskog kvaliteta, mekanih i romantičnih peškira. Elegantne kolekcije će učiniti da vaš stan primi odlike udobnosti i luksuza. Prozračna platna, meki organski pamuk, čipka i raskošan saten kombinovan je sa modernom izradom i praktičnom potrebom kupaca.

Kao novinu na našem tržištu o kojoj se ne zna mnogo, su peškiri od bambusa izuzetnog kvaliteta i sastava, koje Soleado kompanija ima u svojoj ponudi. Bambs peškiri su spektakularni, elegantni i ultra meki. Pored toga, ovi peškiri imaju jedinstvene osobine, kao što su: antibakterijsko dejstvo i visoka sposobnost upijanja. Bambus je otporan na mikrobe i štetočine, a pri tom se ne koriste hemikalije i pesticidi za rast bambusa. Važno je napomenuti da vekovima, hrana u Japanu je umotana u bambusovo lišće da ga sačuva od kvarenja. Da bi se proizvela zdrava i ekološka, vlakna bambusa se mešaju sa organski gajenim pamukom u odnosu 60% bambusa i 40% pamuka.

Bambus je odavno poznat u Aziji, a ideja o korišćenju bambusa za predivo je nova tehnologija. Priča o bambusovim vlaknima počinje u Japanu, gde su vršena duga istraživanja. Interesovanje za bambus stalno raste. Bambus raste veoma brzo i može da se bere na svake dve do tri godine, sa malo ili nimalo uticaja na životnu sredinu. Zbog takvih osobina, bambus je proglašen za ekološku biljku, a materijali od bambusa ekološkim i sada su apsolutni hit u svetu.

BRENDOVI
  • Soleado Home Collection
  • U.S. POLO ASSN
X