Gde da kupim

ROYAL ALBERT - Velika Britanija

Priča o brendu Royal Albert počinje još pre sto godina, tačnije, nastao je 1904.godine…

Thomas Wild & Sons su izgradili reputaciju proizvodnje prelepih setova za čaj i doručak i čvrsto postavili brend Royal Albert. Setovima su se divili zbog njihove lakoće, transparentnosti i njihove meke suptilnosti skoro nivoa kvaliteta belih perli. Setovi su uveliko bili omiljeni domaćicama čajanki u devetnaestom i početkom dvadesetog veka.

Royal Albert je brend koji je posvećen strasti prema cvetnim dezenima. Posvećen je slavi, eleganciji i romansi od Viktorijanskih vremena. Inspirisan je ružom, engleskim državnim nacionalnim cvetom. Bez obzira na tu činjenicu, kolekcije Royal Albert su u isto vreme i tradicionalne i avangardne. Jedna od najčuvenijih Royal Albert tekstura je ona sa starom seoskom ružom. Lansirana 1962. godine, Stara seoska ruža je zasnovana na staroj Royal Albert teksturi, Kings Ransom, i nastavlja da bude jedan od najprodavanijih artikala na svetu sa prodajom većom od 150 miliona komada od početka proizvodnje.

Vraćajući se unazad za više od 150 godina, Royal Albert je uvek bio opčinjen cvetnim dezenima, inspirisanim pravim engleskim baštama ruža. Originalne, vanvremenske i šarmantne kolekcije perfektno prikazuju eho ove dugotrajne tradicije cvetnih tekstura sa nostalgičnim detaljima tačkica i karnerima uparenim sa bojama koje reflektuju svet stila današnje Royal Albert žene. Savršeno za kolekcionare svih divnih stvari i starina, za one koji svom modernom domu žele da dodaju notu ženstvenosti. Royal Albert svakoga dana slavi eleganciju i šarm, omogućavajući pravi engleski karakter u vašoj jutarnjoj kafi ili popodnevnom čaju. 

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 328 27 10

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.

Povezane teme
X