Gde da kupim

Optimo-Austrija

Kompanija Optimo Sleeping Systems GmbH nalazi se u Branau u Gornjoj Austriji i jedan je od vodećih proizvođača kompletnog sisitema za spavanje, odnoso dušeka i podloga od letvica i jedini je proizvođač sa proizvodnjom koja se kompletno realizuje u Austriji.

Pored dušeka i letvičaste podloge, portfolio ovog brenda uključuje jastuke, prekrivače, krevete i sisiteme za podizanje kreveta za medicinski sektor. Inovacije i internacionalni nastup su veoma važni za kompaniju Optimo. U razvoju proizvoda uvek se integrišu poslednja otkrića u ergonomiji i istraživanju spavanja. Kompanija je fokusirana na naučno znanje izvanrednih naučnih centara kao što je EIM Institute of Ergonomics u Minhenu, Sleep Medicine Research Center Regensburg, itd. Kompanija je osnovana 1954. godine i od tada je tokom decenija svog postojanja izgradila kompetentnost i reputaciju za ergonomsku ispravnost i zdravo spavanje.

Već više od 60 godina Optimo brend se bavi usavršavanjem sistema za spavanje, kako bi napravili dušek koji zajedno sa krevetnom podlogom može da dopusti svakom organizmu zauzimanje što prirodnijeg položaja, maksimalno opuštanje i rasterećivanje ključnih tačaka na telu, kako bi se vreme provedeno u krevetu zaista iskoristilo za kvalitetan odmor. Višedecenijsko iskustvo, desetine hiljada zadovoljnih mušterija i partnerstvo sa jednim od najbitnijih evropskih proizvođača dušeka bez žičanog jezgra i krevetnih podloga, dovoljna su preporuka.

Već dugi niz godina austrijska kompanija OPTIMO jedan je od najbitnijih evropskih proizvodjača dušeka bez žičanog jezgra i elastoflex krevetnih podloga. Svi dušeci koje možete da pogledate i probate na Optimo prodajnim mestima, pravljeni su po ergonomskim pravilima i cilj im je da se što bolje prilagode obliku tela i opuste muskulatornoskeletni sistem. Čak i najjednostavniji model dušeka će u mnogome doprineti poboljšanju kvaliteta Vašeg sna. Najbolji za zdravo spavanje su dušeci srednje tvrdoće pravljeni od vrhunski elastičnih materijala kao što su lateks i pena. Na evropskom tržištu su retki oni koji sa pomenutim materijalima mogu da naprave kvalitetne dušeke. Malo je brendova u čijem se asortimanu nalaze najjeftiniji i istovremeno najskuplji dušeci.

Danas je Optimo jedan od vodećih proizvođača inovativnih sisitema za spavanje. Trenutno, oko 250 zaposlenih proizvodi oko 500.000 dušeka i letvičastih podloga tokom jedne godine.

Ascana

Optimo-Austrija

Ascana

41.949 rsd

ELASTOFLEX

Elastoflex: Dimitrija Tucovića 12, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 69 826 19 00

O DISTRIBUTERU ELASTOFLEX

 dusek-za-spavanje-dusek-za-krevet-optimo-elastoflex

Firma Elastoflex se od 1988. bavi proizvodima za zdravo i udobno spavanje na domaćem tržištu, a 2001. godine postaje jedini uvoznik zvaničnog programa za zdravo i udobno spavanje austrijske kompanije Optimo.

Već više od 60 godina Optimo se bavi usavršavanjem sistema za spavanje, kako bi napravili dušek koji zajedno sa krevetnom podlogom može da dopusti svakom organizmu zauzimanje što prirodnijeg položaja, maksimalno opuštanje i rasterećivanje ključnih tačaka na telu, kako bi se vreme provedeno u krevetu zaista iskoristilo za kvalitetan odmor. Naše višedecenijsko iskustvo, desetine hiljada zadovoljnih mušterija i partnerstvo sa jednim od najbitnijih evropskih proizvodjaca dušeka bez žičanog jezgra i krevetnih podloga, dovoljna su preporuka da posetite naša prodajna mesta, isprobate sve modele i izaberete Vama odgovarajući komplet za zdravo i udobno spavanje.

Više informacija o tehnologiji izrade i upotrebi odgovarajućih materijala moćete pronaći ovde, ili se detaljnije informisati u direktnom razgovoru sa našim prodavcima.

Povezane teme
X