Gde da kupim

MODUS VIVENDI

modus-vivendi-cassina-namestaj

Umetnost, arhitektura i dizajn nisu samo profesije, već i svojevrstan ''modus vivendi''. Modus vivendi kao termin, između ostalog, predstavlja i sporazum između onih koji žele da se razlikuju. Mi u MVE verujemo da je lepota posledica funkcionalnosti i komfora, a da se dobar dizajn krije u fuziji različitih stilova i trendova, savremenog i klasičnog, kolorita i transparentnosti, svedenih i frivolnih formi.

Bazna odrednica našeg rada su kvalitet, umeće i inovacija. Stoga se za saradnju sa nama odlučuju sofisticirani, edukovani ljudi, spremni da pomeraju granice, vođeni dobrim ukusom i sposobnošću da prepoznaju sve što poseduje prave, vanvremenske vrednosti.

Čuvene italijanske kompanije Cassina, Alias i Fontana Arte, koje na najbolji mogući način prezentuju prepoznatljivi „Made in Italy“ stil, kvalitet i ekstravaganciju odabrale su nas za svoje autorizovane distributere za Srbiju.

Kao pristalice total dizajna i personalizovanih enterijera, odučili smo se da Vam na jednom mestu ponudimo sve usluge koje Vam mogu zatrebati u procesu kreiranja atraktivnog, harmoničnog i jedinstvenog ambijenta:

◼︎ Projektovanje rezidencijalnih, poslovnih i komercijalnih enterijera

◼︎ Stručni konsalting u oblasti opremanja enterijera

◼︎ Opremanje enerijera vrhunski dizajniranim nameštajem i rasvetom kompanija Cassina, Alias i Fontana Arte, kao i drugih renomiranih italijanskih proizvođača

◼︎ Izvođenje enterijerskih radova

◼︎ Opremanje enterijera dodatnom opremom putem razvijene mreže naših saradnika i poslovnih partnera na domaćem i inostranom tržištu

MODUS VIVENDI

Modus Vivendi: , Beograd

 

TELEFON: +381 62 333 005

BRENDOVI
  • ALIAS
  • CASSINA
X