Gde da kupim

MATIS NAMEŠTAJ

matis namestaj, matis kuhinje

MATIS je uspešno dizajnirao, projektovao i plasirao na tržište kolekciju od preko 750 različitih artikala. U svaki od artikala utkano je iskustvo, kvalitet i ljubav prema načinu življenja. MATIS proizvodi kuhinje, trpezarije, predsoblja, komode, ormare, dnevne boravke, spavaće sobe, dečje sobe. Takođe tu je i tapacirani nameštaj firme MATIS MEBL, dušeci i jastuci MATIS SAN i kao novitet, kreveti izrađeni od masiva MATIS WOOD.

U prilog kvalitetu MATIS proizvoda govori podatak da više od 65% ukupne proizvodnje izvozi na zahtevno tržište EU i Rusije i sav materijal od kojih je izrađen nameštaj MATIS, proizveden je u zemljama EU od strane svetski priznatih proizvođača.

 

MATIS d.o.o.

NAMEŠTAJ MATIS - Beograd 1: Omladinskih brigada 86, Novi Beograd

 

TELEFON:

RADNO VREME: Radnim danima i subotom: 09-21h, Nedeljom: 09-16h

O DISTRIBUTERU MATIS d.o.o.

MATIS doo je firma nastala 2002. godine iz matičnog preduzeća TIS doo iz Ivanjice. Koncipirana je prema evropskim standardima, kako u organizacionom, tako i u tehničko-tehnološkom smislu. Proizvodni program firme čini serijska proizvodnja nameštaja od pločastih materijala.
 
ZAŠTO MATIS ?

Vrhunski kvalitet, savremen dizajn i izuzetno pristupačne cene...

Osnovne karakteristike nameštaja MATIS su: vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i izuzetno pristupačne cene. Kao potvrda kvaliteta proizvoda postoje atesti za MATIS nameštaj sa najvećom mogućom ocenom Q1, dobijenom od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu. Ovakav uspeh nije slučajan. Ostvaren je na bazi početne strategije obezbeđenja kvalitetnih materijala i savremenih tehnologija u proizvodnji, kao i visokostručnih ljudskih potencijala. Uz optimizovane sigurnosne i tehničke uslove rada, kvalitetnu komercijalnu distribuciju i saradnju sa članovima Matis Group, na domaćem, ali i stranom tržištu, uspeh nije mogao izostati.

Prateći zahteve tržišta u pogledu kvaliteta, cena i količina proizvoda, tehnološki sistem firme Matis projektovan je da isprati najsloženije zahteve tržišta. Projektovan kao fleksibilni tehnološki sistem omogućava proizvodnju velikog broja raznorodnih proizvoda u manjim ili većim serijama, sa maksimalnom produktivnošću u oba slučaja. Kompletan podsistem mašina sastoji se isključivo od kompjuterski upravljanih mašina renomiranih svetskih proizvođača. 

Podsistem mašina integrisan je sa transportnim sistemima tako da su vremena obrade i pomoćna vremena minimalizovana, što donosi trenutno najvišu produktivnost u industriji nameštaja. Trenutno se tehnološki sistem sastoji od 4 proizvodne linije (3500m2) koje se svake godine, prateći svetske trendove, dopunjuju ili menjaju isključivo novim mašinama većeg kapaciteta i sa većim stepenom automatizacije proizvodnog procesa.

Povezane teme
X