Gde da kupim

Rasadnik Marković

rasadnik-markovic-beograd-surcin-biljke-sadnja

Rasadnik Marković posebnu pažnju pridaje održavanju zelenih površina na svim nivoima kako od bašta, vrtova, okućnica, vikendica, tako i do poslovnih upravnih zgrada, stambenih kompleksa…

U poslednje vreme jedan od najčešćih zahteva tržišta je održavanje zelenih površina. Rasadnik Marković daje potpune servisne informacije i usluge što se tiče održavanja, ukazuje na sve potrebne baštenske poslove mesec dana unapred ako za neke od njih ima potrebe, tako da na vreme možete sagledati šta vas očekuje. Cela baštovanska godina je obeležena tako da možete održavati najbolji izgled vaše bašte u godini koja dolazi.

Bršljan

Rasadnik Marković

Bršljan

od 250 rsd

RASADNIK Marković

Rasadnik Marković: Vojvođanska 391, 11271 Surčin, Beograd

 

TELEFON: +381 (11) 21 65 698; +381 (65) 21 65 698; +381 (64) 24 69 110

http://www.rasadnik-markovic.rs

O DISTRIBUTERU RASADNIK Marković

rasadnik-markovic-beograd-surcin-biljke-sadnja

Rasadnik Marković osnovan je 1998. godine. kao dugoročni porodični biznis sa idejom da tržištu ponudi kvalitetnu uslugu za uređenje vrta i biljke vrhunskog kvaliteta...


Od samog otvaranja rasadnika, cilj je bio da se svakom kupcu izađe maksimalno u susret, što je doprinelo stvaranju impresivnog broja stalnih kupaca i poslovnih prijatelja.

Kompletan hortikulturni materijal proizvodi se sa matičnih stabala iz rasadnika Marković, što garantuje kontinuirani kvalitet i prijem sadnica prilikom sadnje. U ponudi se nalaze biljke svih uzrasta, od ožiljenica do odraslih biljaka.

Rasadnik Marković stoji na raspolaganju svojim kupcima, pružajući im sve potrebne informacije i savete kako bi poboljšali izgled njihovog vrta (pejzaža) ili terase. 

Povezane teme
X