Gde da kupim

Emu

Priča o Emu brendu počinje 8. juna 1951. godine, kada su braća Aldo i Anđelo Biscarini i Dante Menkoni odlučili da kapitalizuju njihovo iskustvo, nastalo kroz radio inžinjerstvo tokom učešća u II Svetskom ratu, osnivajući prodavnicu mašina specijalizovanih za proizvodnju vojne opreme. Sa ciljem da ispuni precizne tehničke specifikacije za ove mašine koje zahtevaju veliku otpornost na sve atmosferske uticaje , Emu brend je jedna od prvih kompanija u svetu koja je razvila i patentirala proces plastifikacije metalnih komponenti. Tako je od samog početka Emu kompanija koja je pionir u tehničkom znanju obrade i zaštite metala.

Uprkos aktuelnom trendu delokalizacije, proizvodnja metalnog nameštaja Emu brenda odvija se u Marsciano fabrici na 70.000 kvadratnih metara i zapošljava 150 radnika. Kvalitet nameštaja garantovan je potpisom “Made in Italy” i posvećenošću Emu brenda tehnološkim istraživanjima uz tekuće studije materijala i proizvodnih tehnika.

Distribucija obezbeđuje dokaz o snažnom rastu kompanije sa 20 novih Flag Ship prodavnica i 70 shop-in-shop kornera i prodavnica otvorenih u Italiji i u Evropi, kao i sa više od 1000 dilera specijalizovanih za outdoor nameštaj. Nedavno, zahvaljujući novim dizajnerskim kolekcijama, proizvodi Emu brenda su izabrani od strane najkvalitetnijih prodavnica nameštaja. Rast u prodaji i proizvodnji u poslednjih deset godina svedoči o velikoj ekspanziji kompanije Emu, koja je trenutno najveći proizvođač outdoor metalnog nameštaja i opreme u Evropi.

Zahvaljujući različitosti linija i izvanrednom proizvodnom kapacitetu, Emu brend je jedina kompanija koja pokriva izuetno široko tržište, počevši od maloprodaje u luksuznom sektoru. Linije proizvoda, koje uključuju stolice, stolove, ležaljke, nameštaj za opuštanje, dnevne sobe i aksesoari su dostupni u različitim materjialima, od metala do Emu pletenog pruća i tikovine i oni mogu zadovoljiti svaki cenovni i dizajnerski zahtev od strane potrošača.

Poslednje kolekcije Emu brenda su dizajnirane od strane međunarodno priznatih dizajnera. Imena kao što su Arik Levy, Carlo Colombo, Paola Navone, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud, Christophe Pillet i Rodolfo Dordoni su već kreirali ekskluzivne linije za Emu brend, a ostali vrhunski internacionalni dizajneri u budućnosti će sigurno biti dodati ovom spisku.

Trenutno, kompanija sprovodi tri prioritetna zadatka. Prvi je nastavak projekta “Dizajn za Outdoor život” koji se realizuje zajedno sa elitnim svetskim dizejnerima i arhitektama kako bi doveli vrhunski dizajn enterijera i vrhunske proizvodne metode u svet baštenskog nameštaja. Drugi je da kompanija još ojača jezgro biznisa po kome je poznata, klasični metalni nameštaj i nastavi da obezbeđuje voljene proizvode vlasnicima kako privatnih vrtova, tako i za javne površine. Treći zadatak je da uloži više energije u tržište kupaca profesionalaca, krucijalnog sektora koji već zauzima vodeću ulogu u opremanju najprestižnijih turističkih lokacija na svetu. Kroz nove projekte i proizvodne linije , Emu brend će nastaviti da afirmiše svoje liderstvo na terenu. 

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , Beograd

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete...

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.

X