Gde da kupim

ELASTOFLEX

ELASTOFLEX
  • Adresa: Dimitrija Tucovića 12, 11000 Beograd, Srbija
  • Telefon: +381 69 826 19 00

 dusek-za-spavanje-dusek-za-krevet-optimo-elastoflex

Firma Elastoflex se od 1988. bavi proizvodima za zdravo i udobno spavanje na domaćem tržištu, a 2001. godine postaje jedini uvoznik zvaničnog programa za zdravo i udobno spavanje austrijske kompanije Optimo.

Već više od 60 godina Optimo se bavi usavršavanjem sistema za spavanje, kako bi napravili dušek koji zajedno sa krevetnom podlogom može da dopusti svakom organizmu zauzimanje što prirodnijeg položaja, maksimalno opuštanje i rasterećivanje ključnih tačaka na telu, kako bi se vreme provedeno u krevetu zaista iskoristilo za kvalitetan odmor. Naše višedecenijsko iskustvo, desetine hiljada zadovoljnih mušterija i partnerstvo sa jednim od najbitnijih evropskih proizvodjaca dušeka bez žičanog jezgra i krevetnih podloga, dovoljna su preporuka da posetite naša prodajna mesta, isprobate sve modele i izaberete Vama odgovarajući komplet za zdravo i udobno spavanje.

Više informacija o tehnologiji izrade i upotrebi odgovarajućih materijala moćete pronaći ovde, ili se detaljnije informisati u direktnom razgovoru sa našim prodavcima.

BRENDOVI
  • Optimo-Austrija
X