Gde da kupim

Alarmi i kamere d.o.o.

Alarmi i kamere d.o.o.
  • Adresa: Španskih boraca 24b, Novi Beograd
  • Telefon: +381 62 333 005
  • Radno vreme: 09 - 17h

Kompanija Alarmi i kamere d.o.o. bavi se prodajom, ugradnjom i servisom sistema video nadzora za krajnje kupce.


U našem širokom asortimanu izdvajaju se sistemi video nadzora za male, srednje i velike objekte. Uređaje koje koristimo za snimanje karakteriše mnoštvo opcija, uz razne mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima. Takođe, uređaji sa kojima radimo mogu se povezati preko mreže, tako da možete imati video nadzor putem interneta na bilo kojoj lokaciji u svetu.

U današnje vreme, video nadzor nije toliko velika investicija kao što je to nekada bilo. Danas je video nadzor pristupačan širom spektru korisnika – od malih, preko privatnih, do velikih poslovnih korisnika. Video nadzor za poslovni prostor predstavlja posebno dobru investiciju, u smislu kontrole i povećane sigurnosti vašeg poslovanja, kao i povećanje poslovnih rezultata zaposlenih. Ovaj tip sistema za video nadzor, u integraciji sa sistemima kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, u mnogome olakšavaju kontrolu poslovanja, obračun plata i kontrolu kretanja zaposlenih, čime se vaše poslovanje unapređuje i podiže na viši nivo.

U periodima kada ste odsutni sa posla ili iz kuće, značajnu zaštitu od provalnika predstavljaju alarmni sistemi. Oni su sredstvo tehničke sigurnosti, koja služi kao preventiva krađe i neželjenih ulazaka u objekat. Savremeni alarmni uređaji imaju telefonsku dojavu pored standardne zvučne signalizacije, tako da možete u svakom trenutku znati da li je došlo do provale u vašem odsustvu. Alarmni sistemi koje ugrađuje firma Alarmi i kamere su veoma fleksibilni, odnosno mogu se prilagoditi svakom prostoru i enterijeru. Postoje varijante bežičnog i žičnog alarmnog sistema za uređene prostore, gde bi kablovi i kanalice bili neprikladni. U takvim prostorima, bežični alarmni sistemi, sa pratećim bežičnim uređajima kao što su tastature, senzori raznih namena, daljinski upravljači, sirene i dodatni uređaji, idealan su način za obezbeđenje bez remećenja ambijenta i dizajna prostorije.

U objektima gde ne postoji fiksni telefonski priključak koji bi služio kao veza za komunikaciju alarmnog sistema i korisnika, može se instalirati GSM dojava koja putem SIM kartice može komunicirati bežičnim putem. Paradox oprema koju ugrađujemo ima veoma elegantni izgled i dizajn, i savršeno se može uklopiti u svaki prostor – od prostora ekskluzivnih hotela, restorana i kafića, do magacinskih prostora, fabričkih pogona i slično.

Kao dodatna opcija zaštite, postoji zaštita od požara, otrovnih gasova, poplave, smrzavanja, pregrevanja i slično, pa se i ovi uređaji mogu pratiti putem interneta i mreže, preko Android aplikacije za pametne telefone ili preko udaljenog računara. Sistem se uz odgovarajući dodatak može uključiti i isključiti sa udaljene lokacije, što je veoma korisna opcija kada želite nekome da omogućite pristup vašem prostoru dok ste na službenom putu, odmoru i slično.

Kao ranije pomenuta opcija, u našoj ponudi postoje i uređaji za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Ovi uređaji uz odgovarajući softver mogu biti korišćeni za prevenciju neovlašćenih ulazaka u određene prostorije, kao i vođenje evidencije o dolascima i odlascima zaposlenih. U svakom trenutku imate opciju provere kada vaši zaposleni dolaze i odlaze sa posla, kao i proveru ulazaka/izlazaka u određene delove vašeg objekta. Poseban akcenat stavljamo na biometrijske sisteme pristupa – u ponudi su trenutno čitači otiska prsta, kod kojih je mogućnost zloupotrebe svedena na minimum. Otisak prsta je kao jedinstveni pečat svakog pojedinca, te tako predstavlja idealno sredstvo identifikacije u svrhu kontrole pristupa i evidencije radnog vremena. Ovi sistemi se mogu integrisati sa automatskim vratima, rampama i motorima za krilne i klizne kapije.

www.alarmikamere.rs

BRENDOVI
  • Hikvision
  • Paradox
X