Gde da kupim

AGABEKOV

agabekov-osvetljenje-rasveta-angel-studio-beograd
1967. godine, Juri Agabekov osnovao je svoju prvu kompaniju u Ženevi i nazvao je ARLUMINA Eclairage Architectural...


Zbog sbog značajnog iskustva u arhitektonskom osvetljenju, on je 1993. godine razvio prvi „Louvre“ model osvetljenja za fasadu i osvetlio je Cour Carree u Luvru, u saradnji sa EDF (Electricite de France). Nekoliko godina kasnije, odnosno 1995. godine, on je osnovao AGABEKOV SA Lighting Company i nastavio sa kreiranjem nekih od najboljih i veoma cenjenih projekata osvetljenja širom sveta, kao što su L'Academie francaise, Place Stanislas, Nacionalna palata Meksika, Palata Monaka i mnogi drugi.

Juri Agabekov je na taj način postao specijalista za sisteme osvetljenja, koji su inspirisani prirodnim dnevnim svetlom. U svom radu on koristi Xenon lampe sa veoma toplim tonovima i tako kreira prirodno i komforno okruženje.

Sada, na putu prema trećem milenijumu, AGABEKOV SA kompanija predstavlja novu i najmoderniju tehnologiju, koja se zove AGA-LED svetlosna jedinica. Ovo je interesantni proizvod koji će biti popularan decenijiama i na čijem će se razvoju i dalje raditi.

AGA-LED svetlosna jedinica ima jedinstvenu osobinu korišćenja male voltaže, a namenjena je arhitekturalnom linearnom osvetljenju.

ANGELS STUDIO

ANGELS STUDIO: Strahinjića Bana 21, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381.11.2910110; +381.64.1281498

RADNO VREME: pon-petak: 12h-20h, subota: 12h-18h

O DISTRIBUTERU ANGELS STUDIO

osvetljenje-louis-poulsen-angels-studio

Angels Studio d.o.o. je osnovan 2007. godine sa idejom da se bavi arhitektonskim projektovanjem i dizajnom, osvetljenjem u arhitekturi, enterijerom i modnim dizajnom...


Sledeći osnovnu ideju, studio projektuje i oprema prostore i arhitektonske celine afirmišući vrednosti arhitekture u dnevnim uslovima i arhitekture noću.

Angels Studio je zastupnik svetskih proizvođača rasvete koji svojim vanserijskim proizvodima na internacionalnom tržištu zauzimaju vodeću poziciju. Svoj renome decenijama potvrđuju postavljajući standarde u proizvodnji rasvete, neprekidno pomerajući i sopstvene granice u oblastima konstrukcije, tehnologije, optike i dizajnu rasvetnih tela.

X