Whats new

NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U KIKI

NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U KIKI
NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U KIKI
NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U KIKI
NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U KIKI
NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U KIKI
NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U KIKI

Stres i žurba koje sam kraj godine donosi jedva da nam ostavljaju vremena za odmor. Zbog toga naša sopstvena četiri zida treba da budu mesto mira i svečane praznične atmosfere...

U nekoliko poteza možete sasvim jednostavno da ukrasite Vaš dom za novogodišnji period i da ga uredite za veselu božićnu atmosferu. Sa najnovijim idejama i trendovima kika čarolije za tren mogu da pretvore Vaš dom u prazničnu atmosferu. 

Trendovi 2012. godine, kada je novogodišnja dekoracija u pitanju, dostupni su vam od danas, 22. oktobra, na sajmu najlepše novogodišnje dekoracije u KIKI:

Trend „Kicbil“

Boje crvena, bordo, braon i bež su ove godine apsolutno u trendu. Sjajni i mat ukrasi za jelku sa raznovrsnom paletom kugli i drugih detalja za jelku uvek su klasični i elegantni. Kolekcija „Kicbil“ donosi prazničnu atmosferu u Vaš stambeni prostor. Uz to u kiki možete da nađete i odgovarajuće stoljnjake i ukrasne jastuke u sličnim bojama. Tako će Vaš dom imati pravu prazničnu atmosferu i dobiti jednu sasvim ličnu božićnu notu.

Trend „Venecija“

Klasična elegancija se ove godine može naći takođe u tematskom svetu „Venecije“: snažni zlatni tonovi prostorijama daju plemeniti sjaj i pretvaraju svaku jelku u raskošnu i blistavu božićnu jelku. Pri tome možete slobodno dati sebi malo slobode u kombinovanju detalja i boja, jer zlatna boja koja je u trendu slaže se sa svim varijacijama. Raznovrsnost i originalnost u uređenju su time zagarantovani. 

Trend „Štokholm“

I sa temom „Štokholm“ koja je ove godine u trendu ne možete pogrešiti: zimska srebrna i bela boja, bilo u mat ili sjajnim nijansama– jesu boje koje određuju ovaj tematski trend. Diskretne boje i stil jesu ono što karakteriše stambene prostorije u ovoj kombinaciji boja – za sve one koji žele u svom domu da stvore dašak zimske čarolije. Štofovi u odgovarajućim farbama za jastuke i stoljnjake zaokružuju celu sliku. 

Trend „Pariz“

Lila, zelena, bež i siva – sa ovim bojama se može stvoriti razigrani izgled. Romantični stilski elementi kao što su ornamenti i svetlucavi detalji na ukrasima jelke i dekorativnim artiklima pozivaju na sanjarenje. „Pariz“ je novi trend u kiki, pomoću kog ceo dom uranja u potpuno posebnu prazničnu atmosferu. Pastelne boje se mogu sjajno kombinovati zajedno, a odlično se slažu i u kombinaciji sa klasičnim nijansama zlatne ili srebrne boje.

KIKA

Povezane teme
X