O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

WHATS NEW

MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj

MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj
MAISON&OBJET 2012 - Ekskluzivni izveštaj

Najveći svetski profesionalni sajam posvećen uređenju enterijera, nameštaju i dekoraciji, održan je od 20. do 24. januara 2012. u Parizu…

Naša redakcija je imala priliku da prisustvuje ovom izvanrednom događaju, koji nudi jedinstvenu priliku profesionalcima, kao što su arhitekte, dizajneri, dekorateri i vlasnici umetničkih galerija, da steknu uvid u najnovije trendove iz ove oblasti.

Itinerer Inspiracija ovog januara, CRAZY, poruka dizajnerima da se zabave, da je dosta bilo sivila i tuge, sastavljen je od tri inspiracije. Vreme je za zabavu, za svež duh. Drskost i ironija, ekstravagantnost i preterivanje, treba da donesu nešto potpuno novo, što do sada nismo videli.

Prva, Sweet Freaks, poručuje da je ekscentričnost energija naše mašte. Superenergičan dizajn eksperimentiše zanimljivim preklapanjima, kombinujući neobično i prefinjeno. Druga inspiracija, Art'keting - Ludi za umetnošću: “U našem karnevalu ludaka, u kome svi pokušavamo da objavimo našu jedinstvenost, mi često izražavamo besmislenost. Tako da je vreme da neočekivano uskoči u razbacanu, a ipak elegantnu zbrku, koja je istovremeno ironična i luksuzna. Hiper-personalizacija sada dizajnira naš dekor…”. Treća, Dream Box - Blago ludilo, poručuje da „Poremećena, uznemirujuća stvarnost istražuje neobičnosti imaginarnih svetova. Snovi i noćne more su nas teleportovali u uznemirujuću paralelnu realnost u kojoj se naše želje i strahovi transformišu.” To je ono što ove sezone inspiriše uređenje enterijera, i što karakteriše izložene kolekcije na štandovima sajma.

Dizajneri 2012. godine

Humberto i Fernando Campana, créateurs MAISON&OBJET 2012

Humberto je diplomirao na Pravnom fakultetu, ali je odmah nakon diplomiranja otvorio studio, gde je ručno izrađivao predmete. Fernando je diplomirao arhitekturu, i posebno je zainteresovan za alternativne metode materijalizacije dizajna. Od 1983., njih dvojica rade zajedno, a njihov moderan dizajn izložen je u galerijama i muzejima širom sveta.

Tokujin Yoshioka, créateur now! design à vivre 2012

Tokujin Yoshioka rođen je 1967. Osnovao je Tokujin Yoshioka Design 2000. godine. Njegova dela, koje prelaze granice dizajna proizvoda, arhitekture i umetničkih instalacija, ocenjeni i kao umetnost.

Hubert le Gall, créateur scènes d'intérieur 2012

Vizuelni umetnik po obrazovanju, Hubert Le Gall (rođen 1961) dizajnira skulptoralni nameštaj čija funkcionalna priroda podržava njene narativne ili apstraktne forme. Le Gall je imenovan za najboljeg dizajnera scene d'Interieur 2012, kao priznanje za njegove sposobnosti da "transformiše svakodnevni prostor".

 • Salon arhitekture – radovi studenata FPU

  Na Salonu arhitekture, koji traje do kraja aprila 2014. biće predstavljeni radovi studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, nastali kao rezultat konkursa koji je, u saradnji sa FPU, raspisala kompanija Geberit. 

 • Izložba dizajna u Seulu

  Jedan od najharizmatičnijih dizajnera današnjice, Havijer Mariskal sada održava izložbu “The Art Player” u Hangaram muzeju u Seulu, u Koreji, koja će biti otvorena do 22. marta.

 • 53. izdanje Sajma nameštaja u Milanu

  53. izdanje Salone Internazionale del Mobile je spremno, uz izložbe kuhinja - EUROCUCINA i kupatila - International Bathroom Exhibition, koje se održavaju svake druge godine.

 • Nova sezona u Kulturnom centru Beograda

  Novu izlagačku sezonu Kulturni centar Beograda započinje u utorak 14. januara u 18 sati.

 • Novosti milanskog sajma za 2014.

  Sajam nameštaja i opreme u Milanu za ovogodišnje izdanje priprema nekoliko iznenađenja, razvija se i raste u skladu sa trendovima...

 • SREĆNA NOVA 2014. GODINA!

  Stigla nam je Nova godina. MOJ ENTERIJER vam želi srećnu, uspešnu i dobru Novu 2014. godinu!

 • Domaći timovi na sajmu u Kelnu

  Povodom predstojećeg sajma nameštaja imm Cologne u Kelnu, u sredu 25. decembra u 11h održana je konferencija za medije, u Supermarket concept store u Višnjićevoj 10...

 • Supermarket concept store na sajmu u Kelnu

  imm Cologne je jedan od najbitnijih i najvećih međunarodnih sajmova nameštaja, održava se svake godine u Nemačkom gradu Kelnu, u periodu od 13. do 19. januara 2014. godine.

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X